10948 Daylilly Street. Péče o trávník Masters

948 Daylilly Street

Pro 4 500 se 4 ložnicemi a 2 plné koupele, 1 poloviční koupel. Tento dům o rozloze 2 310 čtverečních stop byl postaven v roce 2003 na velké velikosti 0.213 akrů (s).

Beautifull Luxury 2 Story Home in Sycamore Hills Community, dokonale centralizovaný mezi 10 FRW, 15 FRW 60 dálnice. Skvělé, tiché a relaxační Neiborhood. Základní škola M, Iddle School. Nákupní centra střední školy (Kaiser High School) jsou v docházkové vzdálenosti. Domov má solární, koupelny navazované a je nutností vidět! V této komunitě není žádný jiný domov! Tato domácí laminite podlaha přes domov. Opět je to jedinečný domov a musí vidět. Domov je v současné době zařízen a obchodovatelný. Pohybujte se. Pouze po dohodě.

Omezení kočky povolené psi povolené mazlíčka. Povoleno velikosti Pets: Omezení plemene Domácí zvířata Povolená: Omezené číslo

Informace o trendech poskytnutých datovými řešeními ATTOM.

Domy jako je tento

Domy, které si můžete dovolit

10948 Daylilly Street. Fontana. CA. 92337 je rodinný dům k pronájmu za 4 500 s 2 310 čtverečními a velikostmi 0.213 akrů (s). 10948 Daylilly Street má 4 ložnice, 2.1 koupelny a byl postaven v roce 2003. PSČ nemovitosti je 92337, který je v Fontaně v Kalifornii

Informace považované za spolehlivé, ale nezaručené.

Zřeknutí se odpovědnosti finanční kalkulačky: Výchozí hodnota na základě 30leté fixní sazby 6.375% s 20% dolů. Odhadovaná platba je nabízena pro pohodlí a není nabídkou úvěru. Kvůli výkyvům trhu se úrokové sazby mohou kdykoli a bez předchozího upozornění změnit. Vaše individuální sazba se může lišit. Sazby se mohou lišit u půjček FHA, VA nebo Jumbo.

Údaje o seznamu poskytnutých s laskavým svolením programu internetové výměny dat v Kalifornském regionálním servisu pro vícenásobné výpisy, Inc.

Na základě informací z Kalifornského regionálního vícenásobného výpisu, Inc. od 6/2/2023. Tato informace je pro vaše osobní, nekomerční použití a nemusí být použity k jinému účelu než k identifikaci potenciálních vlastností, o kterých se můžete zajímat o nákup. Zobrazení dat MLS je obvykle považováno za spolehlivé, ale MLS není zaručeno přesné. Kupující jsou zodpovědní za ověřování přesnosti všech informací a měli by prozkoumat data sama nebo zachovat příslušné odborníky. Informace z jiných zdrojů než agenta výpisu mohly být zahrnuty do dat MLS. Není.li písemně uvedeno jinak, zprostředkovatel/agent neměl a nebude ověřit žádné informace získané z jiných zdrojů. Makléř/agent poskytující informace obsažené zde může nebo nemusí být agentem seznamu a/nebo prodeje.

Nejlepší spreje komárů pro váš dvůr [přírodní nebo chemikálie]

Potřebujete problém s škůdcem? Získejte nabídku od místního vyhlazovače.

Miles je profesionální vědecký spisovatel s bakalářem umění v biologii z University of Rhode Island a Masters of Science ve vědecké komunikaci a veřejné zapojení z University of Edinburgh.

Lora Novak pečlivě korektury a úpravy veškerého komerčního obsahu pro dnešního majitele domu, aby zaručila, že obsahuje nejaktuálnější informace. Lora přináší více než 12 let psaní, úpravy a odborné znalosti v digitálním marketingu. Pracovala na tisících článků souvisejících s vytápěním, klimatizací, větrání, zastřešení, instalatérstvím, trávníkem/zahradou, kontrolou škůdců, pojištění a dalších obecných témat vlastnictví domu.

Dnešní majitel domu existuje, aby vám pomohl udržovat nebo zlepšovat váš domov bezpečně a efektivně. Udržujeme přísné redakční standardy a pečlivě prověřujeme rady a zdroje uvedené v našich článcích. Kliknutím níže se dozvíte více o našem procesu kontroly a o tom, jak vyděláváme peníze.

Nic nezmění vaše léto rychleji než komáři. S jejich bolestivými kousnutími, dráždivým bzučením a potenciálem šíření nemocí mohou tyto příšery sání krve snadno zkazit vaši venkovní letní zábavu.

Komáři nejsou snadno kontrolovaní. Během výšky sezóny komárů se mohou snadno vymknout z rukou, zejména pokud žijete blízko zdroje stojaté vody jako bažina.

I když nejlepším způsobem, jak ovládat komáři, je zaútočit na ně, zatímco jsou stále larvy žijícími vodou, nezoufejte, pokud již máte dospělé rojecí svůj majetek. Tito dospělí mohou být účinně kontrolováni spreji a my jsme tu, abychom vám řekli nejlepší spreje na zahradě pro komáry.

Proč jsou spreje na zahradě účinné pro kontrolu komárů?

Za prvé, když řekneme sprej komárů/yardů, mluvíme o produktech, které ve vašem dvoře stříkáte, abyste zabili a odpuzovali komáry po široké oblasti. Nejsou to stejné jako odpuzovače hmyzu, které stříkáte na kůži, které udržují komáry pryč, ale ve skutečnosti je nezabíjejte.

Komáři nemohou létat 24/7 (i když se to zdá, když vám bzučí ve tváři). Nakonec musí odpočívat. Komáři jsou nejaktivnější při soumraku, úsvitu a v noci, takže spí na trávě, listech a v květináči.

Když nastříkáte tento typ vegetace, zatímco tam odpočívají komáři, komáři jsou téměř okamžitě zabiti. Spreje také zanechávají zbytky, které odpuzují komáry na několik hodin až několik dní (v závislosti na produktu a aplikaci).

nejlepších sprejů pro komáry

Přírodní dvůr spreje

Obecně jsou přirozené možnosti bezpečnější než chemické pesticidy a způsobují menší poškození jiných organismů, ale mohou mít o něco méně dlouhodobou zabíjení síly pro extrémní problémy s komáry. Zde je několik skvělých přirozených možností pro spreje komárů.

Essentria IC3

Zatímco název tohoto spreje je trochu zastrašující, jeho aktivní složky jsou přirozené. Hlavními komáry zabíjejícími složkami v IC3 jsou rozmarýnový olej, máta peprná a geraniol 600 (nalezený v růžovém oleji, oleji Palmarosa a citronela oleje).

All-přírodní pesticidy nalezené v IC3 jsou bezpečné pro použití kolem vody i pro rodinu a domácí zvířata, což rozhodně neplatí pro některé drsnější chemické pesticidy. IC3 pracuje tak, že blokuje neurotransmiter (oktopamin) v členovcích, aby narušil jejich nervový systém. IC3 nepoškodí jiné organismy, protože tento neurotransmiter používají pouze členovci.

IC3 zabíjí hmyz při kontaktu a také zabije hmyz po aplikaci prostřednictvím zbytku vlevo na listech. Zbytek může zůstat aktivní 2-4 týdny.

A pokud se obáváte, že přírodní ingredience nefungují. nebuďte! Studie prokázaly sílu IC3 proti členovcům. Jedna konkrétní studie ukázala, že IC3 je stejně dobrá jako Pytheroids (běžná třída pesticidů). Zejména bylo zjištěno, že má peprné olej proti jiným škůdcům, jako jsou pavouci.

Wondercide

WonderCide používá jinou aktivní složku od IC3 (Cedar Oil), ale také se ukázalo, že je účinný proti členovců ve výzkumných studiích. Wondercide se také velmi snadno použije, protože může připevnit jakoukoli zahradní hadici, aby rychle stříkal velké plochy.

Wondercide a další produkty Cedar-Oil fungují tím, že poškozují exoskelety hmyzu. Toto poškození způsobuje, že se voda odpařuje z hmyzu, vysuší je a zabíjí je. Silně vonná olej může také narušit komunikaci feromonu.

Na rozdíl od IC3, Wondercide bere několik počátečních aplikací blízko sebe (7-10 dní od sebe), aby na vytvoření škůdců na dvoře stanovil kontrolu nad škůdci. Poté může být znovu použit každých 30-45 dní. Stejně jako u jakéhokoli produktu pro ovládání škůdců se vaše potřeby mohou lišit od toho, co říká štítek, tak mějte oči otevřené pro nové komáry.

Bariéra komárů

Třetí přirozená možnost, bariéra komárů používá další novou přírodní složku. česnek! Komáři mají extrémně ostrý čich a silný česnek, který pro člověka není rozeznatelný, je pro komáry velmi odpuštěn.

Chcete.li aplikovat bariéru komárů, smícháte 4 unce s galonem vody a stříkáte na listy hodinu před západem slunce. Neměli byste stříkat, pokud by to právě pršelo nebo pokud bude pršet za 24-48 hodin. Studie zjistily, že zabíjení bariéry komárů mezi 90-100% komárů po 24 hodinách.

Chemické dvůr spreje

Zatímco přírodní možnosti jsou často lepší volbou, protože nepoškozují větší organismy, někdy závažný problém zaručuje chemický zásah. Chemické pesticidy jsou mnohem tvrdší, takže mají dlouhodobější zabíjení. To však musí být vyváženo s poškozením životního prostředí, protože tyto chemikálie jsou často stejně nebezpečné pro jiná zvířata a lidé jako pro hmyz.

Bifen to

Bifen je to velmi účinný pesticid, který ovládá širokou škálu škůdců. Uvádí se, že ovládá 75 různých hmyzích škůdců, včetně komárů. Trvá to také dlouho. až 3 měsíce.

Aktivní složka v Bifen IT, Bifenthrin, pracuje na útoku na nervový systém hmyzu a ochrzuje je. Protože nezaútočí na konkrétní neurotransmitery, jako jsou některé z výše uvedených přirozených ošetření, je to také toxické pro lidi a jiná zvířata ve velkých dávkách.

Při použití podle pokynů je to však velmi bezpečné pro savce. Bifen je to jeden z nejlepších pesticidů pro komáry. Studie prokázaly, že to funguje ještě lépe pro dlouhodobou prevenci komárů než permethrin, jeden z nejvíce pravidelně používaných pesticidů.

Summit komár a bariéra komára

Tento produkt pochází od tvůrců komárů, produkt bez pesticidů pro kontrolu larvy komárů. Summit komár a bariéra GNAT používá pesticidy ve formátu postřikovače hadice k snadno a široce zaútočit na vaši populaci komárů.

Aktivní složkou v tomto produktu je permethrin, což je běžně používaný syntetický pesticid určený k napodobení toxických sloučenin nalezených v rostlinách. Stejně jako bifenthrin je to neurotoxin, který nakonec ochromuje hmyz.

I když to funguje stejně jako Bifen, tento a další produkty obsahující permethrin obvykle mají rychlejší schopnost okamžitého zabíjení, takže určitě budou dělat práci, pokud budete potřebovat rychle zvládnout problém s komáry. Je to toxické pro jiná zvířata ve velkých dávkách, zejména kočky. Při aplikaci tohoto spreje držte děti a domácí zvířata z oblasti, dokud sprej zcela nevysuší.

Jak chránit včely při postřiku

Nešťastná realita každého komára je to, že to bude škodlivé také pro včely a další hmyz. Nejlepší způsob, jak chránit včely, když stříkáte pro komáry, je postřikovat na správných místech. Vyhněte se kvetení nebo brzy kvetoucím rostlinám. Zaměřte co nejblíže k zemi, abyste minimalizovali jakékoli letecké rozložení pesticidů.

Pokud ve vaší bezprostřední oblasti vidíte spoustu včel, může být nejlepší použít past na místo loděnice. Něco jako magnet komárů může zachytit a zabíjet komáry nad akrem půdy a neublíží to včely.

Jaké jsou jiné způsoby, jak ovládat komáry?

Spreje nejsou jediným způsobem, jak ovládat komáry. V mnoha případech to nejsou ani nejlepším způsobem, jak je ovládat. Zde je několik dalších strategií bez pesticidů pro kontrolu komárů.

Zabijte larvy

Larvy komárů žijí poblíž povrchu nehybné vody, takže je mnohem snazší zabíjet než létání dospělých. Existuje mnoho způsobů, jak zabít larvy komárů, jako jsou komáry dunks, ryby s komáry a jednoduše odstranění jakékoli stojaté vody z vašeho majetku.

Odradit místo zabíjení

Stejně jako nenávidíme komáři, jsou životně důležitou součástí ekosystému, takže někdy je lepší je namísto toho, aby je zabil. Spray s odpuštěním obsahující DEET nebo ole mohou pomoci udržet komáry pryč zakrýváním vaší vůně. Nezabíjejí hmyz, ale zabrání jim, aby vás obtěžovali.

Použijte bug zapper

Hmyz je všeobecně přitahován světlem, takže bug zapper je skvělá strategie pro přilákání a poté zabíjení komárů. Navíc je to pasivní řešení, takže po nastavení nemusíte nic dělat. Účinek můžete zvýšit pomocí návnady CO2 nebo Octenol, abyste přilákali ještě více komárů.

Jen se ujistěte, že umístíte chybu zapper a návnady nejméně 25-50 stop od vašeho domova, abyste se vyhnuli přilákání komárů na člověka.

Nenechte zasahovat do predátorů komárů

Jedná se o pasivní strategii, ale při vytváření plánu prevence komárů je třeba zvážit. Komáři mají spoustu přírodních predátorů, včetně draků, pavouků, netopýrů a ptáků.

Ptáci jsou nejvýznamnějším predátorem komárů.

Tajemství posádky Augusta National Grounds: Co je potřeba k přípravě mistrů kurzu

Fairways v Augusta National jsou řezány jedním směrem, obvykle od zelené po odpaliště.

Pokud si myslíte, že se na areálu Augusta National je obtížné, zkuste získat kopeček o tom, jak jsou tyto důvody udržovány. Stejně jako u toho, co je v okolí domu mistrů. Každý, kdo někdy rozřízl šálek nebo tlačil sekačku na slavném kurzu, je požádán, aby přísahal slib ticha, a většina z něj se drží ze strachu, že nebude pozván zpět.

V průběhu let byly zveřejněny některé informace; Ověření je to další záležitost. Na snaze oddělit skutečnost od fikce jsme kontaktovali hrst agronomických odborníků, kteří znají cestu kolem Augusta.

Zde je to, co mohli. a nemohli. říct nám o tom, co je potřeba k bičování kurzu do tvaru turnaje.

Nekonečný cyklus

Dříve nezačne jeden pán. Na konci jara se kurz uzavírá a mnoho zelení (v závislosti na jejich svahu a množství přirozeného odstínu, který dostanou) jsou pokryty zvýšenými plachtami, které nechaly sluneční světlo a zároveň chrání trávu před nejsilnějším letním teplem. Jak teploty stoupají, chladná sezóna žije na plavebních dráhách a ponechává pouze v teplé sezóně Bermuda.

Věci zůstávají tak až do pádu, kdy je žito znovu zaveden dohledem. Pád je také, když se kurz znovu otevře členům a jejich hostům, takže to pro ně jde. Ačkoli podmínky kurzu nejsou nikdy drsné, až do pozdější zimy nebo brzy na jaře (teploty počasí a půdy ovlivňují načasování), že údržba zvyšuje na další úroveň a Augusta se proměňuje v Shangri-la, kterou my ostatní vidíme dál televize.

Agronomický tým A

Posádka Augusta National, která byla již obsazena s nejvyšším policejním talentem, se během týdne turnaje dostane posílení od dobrovolníka All-Star týmu superintendentů z celé země. Některé dokonce křídlo ze zámoří.

Zatímco všichni velitelé přinášejí další ruce, žádná událost nepřitahuje větší zájem než Masters. A žádný klub není ve svých požadavcích tak podrobně. Každému dobrovolníkovi je přidělen konkrétní úkol nebo konkrétní díru, často bez jiné povinnosti. Jeden ostřílený superintendant vyprávěl o strávení většiny Masters Week z 2. zelené, kde byl svěřen ničím víc. ale také nic méně. než šlehání písku z povrchu.

Jednotná sečení plavební dráhy

Klub má rád své plavební dráhy, protože má rád jeho Blazers: Solid Green. Žádné vertikální pruhování nebo vzory sečení křižovadla. Plavební dráhy jsou řezány jedním směrem, obvykle od zelené po odpaliště (i když se někdy klub rozhodne sekat z odpaliště na zelenou místo toho, řekl bývalý člen posádky Angc Grounds)). Výsledkem je rovnoměrně zelenina.

V průběhu let někteří vědci navrhli, že sečení zelených k Tee pomáhá bránit kurz proti dlouhým bombardérům tím. Ale to je z velké části mýtus; Věc byla studována a ukázalo se, že vzory sečení na žitném závodě mají zanedbatelný dopad na to, jak daleko se míč válí.

Tam, kde vzory sečení zelené-Tee dělají rozdíl, řekl jeden Augusta Insider, je na výstřelech a hranolkách: „Když tato tráva roste proti vám, je to jen trochu tvrdší. Opravdu musíte být přesní, pokud to chcete chytit čistý.“

Zakázkové zelené rychlosti

Jak rychle, přesně jsou zelení v Augustě? Neptej se. Nikdo to neřekne. A co víc, ne každý ví. Dokonce i členové posádky pozemků jsou často ponecháni ve tmě, řekl jeden bývalý Staffer Augusta.

„Kdybych musel hádat, řekl bych, že jsou kdekoli od 12 do 14 na Stimp,“ řekla další Augusta Insider.

do bodu, ne všechny zelené jsou řezány do stejné výšky nebo se stejnou frekvencí. Každý dostává přizpůsobené ošetření podle takových faktorů, jako je jejich obrys a stínování, jakož i množství vlhkosti v jejich půdě.

Proprietární technologie

Pravděpodobně jste slyšeli o Augusta’s Subair System, komplikované podzemní síti čerpadel a trubek, která pomáhá ovládat rychlost a pevnost zelených. Technologie byla vytvořena na začátku 90. let dlouholetým superintendentem Augusta Marsh Benson, ale není to jediná domácí inovace klubu.

V průběhu let vyvinula posádka údržby klubu také speciální sekačku, která se může v jednom průchodu snížit v různých výškách, „v podstatě pouhým provedením jedné strany sekačky nižší,“ řekl jeden veterán průmyslu, “řekl jeden veterán průmyslu. „Pravděpodobně to může udělat,“ dodal veterán průmyslu, ale tato sekačka je zejména pro Augusta. Není k dispozici na komerčním trhu.

Klub jej používá k vytvoření odstupňovaných výšek, které brání tomu, aby se míč zavěsil mezi límcem a okolní trávou.

Sekání vzorů na zeleninách

„Double Freakie“ není nejnovější tanec blázen. Je to termín, který se někdy aplikoval na vzor sečení, který Augusta zaměstnává na svých zelených. Navzdory neobvyklému názvu není samotný vzor sečení jedinečný. Spousta míst to používá. Co je neobvyklé, je částka úroku, kterou přitahuje během turnajového týdne.

„Pamatuji si, jak jsem viděl tolik lidí kolem zelených, bylo to jako rozdělit Rudé moře jen pro mě, abych se tam dostal s mojí sekačkou,“ řekl veterán posádky Agusta Grounds. „Pak jsem tam venku, když mě sledoval 300 lidí, a já si myslím,“ od kdy dostávají galerii greenkeepers?““

Dohlížené chodníky

V průběhu rušného turnajového týdne se formuje pěší stezky z pěšího provozu. Aby pomohl tomuto otlučenému trávníku zotavit se, klub rozptýlí semeno žita přes toto opotřebované půdu, často v sobotu večer, před posledním kolem.

„Je to dobrý způsob, jak získat ten kontakt se nasazením v půdě,“ řekl veterán posádky Augusta Grounds. „Když patroni přes ně chodí, tato semena jsou tlačena do země.“.“

Led na azaleasu a další mýty

Pracujte dost turnajových týdnů na posádce a uslyšíte některé příběhy. Stejně jako ten o klubu, který na Azaleas dává led před Masters, aby jim předčasně zabránil kvetení.

„Nemohu ti říct, kolikrát jsem ten příběh slyšel opakovat,“ řekl veterán posádky areálu Grounds. Ani na poslední minutu ne importují azaleas, řekl veterán. „Je to všechno na matce přírody,“ říká. „Několik let, prostě nemáš stejné množství květu.“.“

Takže to jde na místo, které je tak ctí; Lidé rostou přesvědčili, že důvody jsou jiné světové. „Dalším, kterého jsem slyšel, bylo:“ Podívej, není tam jediný plevel, „řekl veterán. „A vzpomínám si, že jsem si myslel:“ No, vlastně je na těch plavebních drahách nějaký PoA. Není mnoho. Ale pokud vypadáte opravdu blízko, uvidíte trochu POA.“

10948, daylilly, street, péče, trávník, masters

Podívejte se ještě blíže a můžete dokonce vidět některá holá místa. Nesnáším zkazit fantazii, ale stále je to golfové hřiště.

„Je to jako by mi řekl jeden z mých prvních šéfů,“ řekl veterán. „Pokud pracujete v podnikání dostatečně dlouho, nezáleží na tom, jak jste talentovaní nebo kolik zdrojů máte, v určitém okamžiku ztratíte nějakou trávu.“.“

Gro-Masters

Ve společnosti Gro-Masters, Inc., Naše služba péče o trávník v Savannah a nízká země zlepší a zlepší vzhled a kvalitu vašeho venkovního krajiny. Poskytujeme odbornou službu trávníku Savannah, Charleston a obyvatelé nízkých zemí se mohou spolehnout v každé sezóně. Od udržování zelené trávy po péči o vodní prostředí až po kontrolu a eliminaci nežádoucích škůdců a hmyzu až po léčbu problémů s vegetací, jsme vás pokryli.

S hrdostí oznamuje, že Gro-Masters Lawn Care Savannah, GA a naše mateřská společnost Tidewater Landscape Management byli jmenováni nejlepší společností na trávu v Savannah pro rok 2020.

Péče o trávník v Savannah, Hilton Head, Bluffton, Beaufort a Charleston

Rodinné podnikání

Gro-Masters je rodinný podnik s více než 30 lety zkušeností s péčí o trávník v jihovýchodní Gruzii a nízkou zemí. Náš manažerský tým zahrnuje odborníky na management, biologii a lesnictví (včetně certifikovaného arboristy na plný úvazek). Máme roky profesních zkušeností s poskytováním majitelů domů Savannah a komerční nemovitosti.

Náš tým profesionálů v oblasti péče o trávníku je vysoce vyškolený a vysoce kvalifikovaný pro nejvyšší úroveň účinnosti a bezpečnosti. Aplikátoři absolvují týdenní školení o nejlepších praktikách řízení trávníků (BMP) pro zdraví a bezpečnost vaší rodiny (včetně vašich mazlíčků!) a váš majetek. Jsme nadšeni dobrým zdravím našich zákazníků a naší komunity. Vyberte nás pro svou službu péče o trávník. Savannah, GA je také náš domov. Můžete mít důvěru v náš závazek k dokonalosti ve všem, co dělá váš domov velkolepý.

Místní vlastněné provozované

Jsme místně vlastněni a provozováni a hrdí na to, že nabízíme služby keře a trávníku v Savannah, Hilton Head, Bluffton, Beaufort a Charleston. Můžete mít důvěru v náš závazek k dokonalosti ve všem, co dělá váš domov velkolepý.

Víme, že jste hrdí na svůj majetek a chceme vám pomoci udržet jej. Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout odborníci, cenově dostupnou péči o trávník Savannah, GA a obyvatelé Lowcountry se mohou spolehnout. Naše léčba a programy služeb na trávu jsou navrženy tak, aby vyhovovaly vašim potřebám a zajistily, že máte krásnou nemovitost, na kterou můžete být hrdí. Udržujte svou trávu zelenou, pěstování a dobře upravené po celý rok s Gro-Masters.

Top 20 věcí, které mají dělat na Maui 1.-7. června: Paula Fuga na Agfestu, „Show Masters Show, bouřka Artis

Zatímco obyvatelé Maui vědí, že ostrov má robustní zemědělskou komunitu, pro většinu návštěvníků je to trochu šok. zejména ty, kteří se musí zastavit na krávách na silnici na cestě dolů z Haleakalā.

Obyvatelé a návštěvníci však mohou oslavit všechny věci zemědělství v sobotu na 14. Maui Agfest 4-H veletrh, představovat podpisové akce, vzdělávání, jídlo a zábavu-a zvláštní představení Nā Hōkū Hanohano vítěze Paula Fuga a její kapela.

Opět budou oceněny oddaní ostrovní farmáři „Maui Legacy Farmers Farmers Pancake Breakfast.„Talentovaní mladí lidé budou představeni s aukcí Maui 4-H. Show Auction. Mimořádní kuchaři Maui budou zkoušeni s „Grand Taste“. s organizátory letos přidávají „Grand Dezerts.„A můžete nosit své děti v zóně Keiki, představovat vyhazovače, malování na obličej a hry.

The Agfest je jen jednou z mnoha věcí, které v Maui tento nadcházející týden od 1. do 7. června uděláte v Maui. Níže je náš seznam 20 nejlepších.

A pro komplexní seznam nadcházejících akcí. koncertů, pořadů, zábavy, komunitních akcí a trhů venkovních/farmářů. pro tento týden a dále klikněte zde.

Zlupovačka na trávniky

Ne. 1-Maui Agfest 4-H Livestock Festival (3. června, Kahului)

Veletrh zvířat v Maui Agfestu 2023 představuje Farm Farm Bureau Maui County a koná se v poli Speciální akce War Memorial Special Events. Veletrh běží od 9 a.m. do 4:30 s.m., s hraním Fuga ve 12:45 p.m.

Vstup je 5 pro dospělé a hotovost pouze u dveří. Je to zdarma pro jednotlivce 18 a méně s ID studentů. Parkování je zdarma. Další informace, včetně vstupenek na palačinky, najdete na WWW.Mauiagfest.org nebo volejte 808-385-3530.

Ne. 2 All Star Show: Slack Key ‘Ukulele Masters (7. června, Lahaina)

Vítěz více Grammy George Kahumoku, spolu s ʻukulele a Slack Key Masters Ledward Kaapana, Jeff Peterson a Herb Ohta Jr. Vystoupí v letovisku Nāpili Kai Beach Resort od 6:30 do 8:30 p.m.

Představení je velkým finále sedmidenního workshopu, během kterého byli čtyři mezi instruktory, kteří vyučovali ‘ukulele a Slack Key. Pro více informací nebo se zeptat na dostupnost turné najdete na Kahumoku.com.

Ne. 3-Finalista „The Voice“ ThunderStomm Artis v Ritz-Carton (2. června, Kapalua)

Zpěvák-skladatel a multiinstrumentalista Thunderstomm Artis, finalista na NBC „The Voice“, vystupuje v Alaloa Lounge v Ritz-Carllton Maui, od 6 p p.m. do 9 s.m.

Artis cestoval s Jackem Johnsonem a trénoval a sdílel jeviště s legendami, jako je Booker T. Jones. Vyrostl na Oʻahu v hudební rodině a začal hrát na bubny v 9, později se zabýval klavírem, kytarou a harmonikou. Chcete.li se dozvědět více o bouřce Artis, navštivte Thunderstormartis.com.

Ne. 4. Elovatery na DA Playground (1. června, Māʻalaea)

Americká progresivní kořenová skupina The Evaters vystupuje na DA Playground Maui v 8 P.m. Dveře se otevřou při 7 p.m. Reggae Band explodovala na hudební scéně v roce 2018 s albem Billboard číslo 1 Reggae „Defy Gravity.“

Kapela vyhrála umělce roku a živé akt roku v roce 2022 New England Music Awards. Další informace, včetně vstupenek, najdete na DaplaygroundMaui.com nebo volejte 808-727-2571. Musí být 21 nebo starší. Parkování je zdarma po 5 p.m.

Ne. 5. ART = MIXX se vrací do MACC (3. června, Kahului)

Po tříleté nepřítomnosti se Art = Mixx vrací do pavilonu Youcouchi a AB amfiteátr v kulturním centru Maui Arts, od 7 do 11 p p.m. Vstup je zdarma, ale účastníci musí být 21 a více let a mít platné ID fotografií.

Událost s názvem „Instinct“ je fúzí výkonného a vizuálního umění, která se rozvíjejí na nápadech v současné výstavě v Mezinárodní galerii Schaefer: „Anima: Dveře vnímání vnímání.„Účastníci se vyzývají, aby se při této příležitosti oblékli s kostýmy a vytvářeli zábavnou atmosféru pro smíchání a spojení s uměním. Další informace najdete na Mauiarts.org.

Ne. 6-Encore of the Play Misery (2.-13. června, Kīhei)

Hra „Misery“, založená na románu Stephena Kinga a napsaná Williamem Goldmanem, dělá v Proarts Playhouse přídavku. Byl to vícenásobný vítěz Maui’s 2022 Standing Ovation Awards.

Jak položit umělou trávu? (Kompletní video návod)

Hra. představující Aiko Krueger, Brian Connolly a Scott McLelland. se točí kolem bývalé sestry, která se stará o zotavujícího se spisovatele. Udržuje spisovatele vězně, dokud vzkřísí její oblíbenou fiktivní postavu, jejíž jméno je „utrpení.“Pro více informací nebo vstupenek najdete na Proartsmaui.org nebo volejte 808-463-6550.

Ne. 7-Grammy basista-zpěvák Lenny Canallenonos ve Fleetwood’s (1. června, Lahaina)

Dům třepačky s Grammy Basist-Singer Lenny Castallenonos vystoupí klasický rock a blues u Fleetwood’s na Front Street, od 7:30 do 9:30 p.m.

Další informace včetně rezervací naleznete na FleetwoodsonFrontst.com nebo volejte 808-669-mick.

Ne. 8-zpěvák-skladatel Shauna McCoy v Ohaně (5. června, Kīhei)

Zpěvačka-skladatelka Shauna McCoy, nominovaná na cenu Nā Hōkū Hanohano, vystupuje jako duo s kytaristou Alanem Stevensem v Ohana Seafood Bar Grill, od 6 do 9 p p.m.

McCoy, který také hraje na ‘ukulele a kytaru, byl nominován v kategorii současného alba roku pro„ minulé milovníky života.„Album je k dispozici pro streamování na platformách, včetně Spotify, Apple Music YouTube Music. Další informace naleznete na OhanaseafOodbarandgrill.com

Ne. 9. Toby Couture Quartet v továrně na čokoládu Maui Ku’ia (4. června, Lahaina)

Jazz Maui představuje Toby Couture kvarteto v továrně na čokoládu Maui Ku’ia, od 5 do 7 p.m. Coture, pianista a klávesista, absolvoval hudební výcvik na Konzervatoři hudby SUNY Buy College. Pracoval s mnoha místními hudebníky na Maui, včetně Willie Nelson, Marty Dread a Guerilla Jazz.

Kvarteto zahrnuje basista Ashton Yarbrough, bubeníka Paul Marchetti a zpěvák Pohai Mo’iha. Je vyžadován předem nákup vstupenek a vstupenky jsou k dispozici na www.mauichocolotatour.com/ sunset-jazz/ nebo jazzmaui.org. Výtěžek z lístku jde ve prospěch mladých workshopů Jazz Maui na Maui.

Ne. 10-zpěvák-skladatel Danyel Alana s albem „Soul Love“ (2. června, Kapalua)

Zpěvák-skladatel Danyel Alana vystupuje s Roy Kato v Ritz-Carlton Kapalua 2. června, od 6 do 9 p.m. a na kanoi Kapalua Bay’s Kapalua Bay ve středu 7. června od 6 do 8:30 str.m

Alana hudba zahrnuje širokou škálu žánru. Vystupovala s Willie Nelsonem, Buddy Miles, Mick Fleetwood a Wailers. Podívejte se na její nejnovější album „Soul Love“ na jejím webu Danyelalana.com

Ne. 11: Série Maui Jazz Blues Festival v Ocean Organic Vodka (1.-7. června, Kula)

V rámci seriálu Maui Jazz Blues Festival je v tomto nadcházejícím týdnu několik představení v The Point Cafe v Ocean Organic Vodka, vše od 5 do 7 p.m.

  • 1. června: Kytarová mistr Liz Les Shania Lee z Ahumanu Band představuje havajskou hudbu
  • 2. června: Jazz a Blues Saxophonist Joie Yasha a její kapela
  • 3. června: ‘Ukulele hráč-virtuoso zpěvák Namaka pauole a kytarový mistr Chayce Tancayo
  • 4. června: Nā Hōkū-nominovaný klíčový kytarista Damon Parrillo Ron Hetteen
  • 5. června: ‘Ukulele mistr CJ Boom Helekahi
  • 6. června: Parillo Hetteen
  • 7. června: Kytarista-zpěvák Randall Rospond se svým „funky, groovinovým poetickým lidem“

Volná představení představuje Mokulele Airlines, Hawaiiontv.com a Maui Jazz Blues Festival. Další informace naleznete na Oceanvodku.com.

Gary Kubota z Maui nyní provedl rozhovor s Ken Burgmaierem, který stojí za organizací týdenní zábavy a desítky jazzových festivalů a dokumentů.

Ne. 12. Fair Lahaina Arts Society (2. června, Lahaina)

Členové umělecké společnosti Lahaina zobrazují svá umělecká díla od dárkových předmětů, jako je šperky, po originální obrazy. Akce se koná venku v Lahaina Cannery Mall Lawn poblíž Starbucks, od 9 a.m až 4 p.m.

Veletrh zahrnuje umělecká díla v různých formách, včetně šperků, skla, keramiky, řezbářství ze dřeva, umění a fotografii profesionálních umělců. Společnost používá některé z finančních prostředků k vedení vzdělávacích tříd pro děti.

Ne. 13. Havajský bavič Alika Nakoʻoka ve Westinu (3. června, Kāʻanapali)

Havajská bavička Alika Nako’oka vystupuje v restauraci Hale Mo’olelo na Westin Maui od 5 do 7 p.m. Maui se narodil a vyrostl, Alika pochází z dlouhé tradice populárních havajských bavičů, jako je jeho otec Alika Sr. a jeho strýce Jesse Nakoʻoka a William „Smiley“ Nako’oka.

Nako’oka hrál s některými z nejlepších v Hawaiʻi, včetně pozdního Willie K. Hudební styl Aliky se pohybuje od havajského, ostrovního stylu, duše, pop, skály a RB. Pro jeho písně přejděte na Alikasmusic.com. Restaurace Hale Mo’olele může být dosažena voláním 808-667-2525.

Ne. 14. Pride Party na DA Playground (2. června, Māʻalaea)

Nadace Maui AIDS nadace pořádá „Pride Party“ na DA Playground Maui, v 7 s.m. Akce zahrnuje soutěž kostýmů s cenami, tanec s DJ PlayFire Ono a přetahování představení společnosti ManyCandy Productions.

Další informace a vstupenky najdete na DaplaygroundMaui.com nebo volejte 808-727-2571. Musí být 21 nebo starší. Parkování je zdarma po 5 p.m.

Ne. 15. Kaulana Kanekoa a Don Lopez v Nalu’s (4. června, Kīhei)

Hráč zpěvák-ukulele Kaulana Kanekoa a basista Don Lopez vystupují na Nalu’s South Shore Grill, od 7 do 9 p.m.

Kanekoa a Lopez jsou členy populární turistické kapely poháněné ukulele Kanekoa. Další informace naleznete na naluskihei.com.

10948, daylilly, street, péče, trávník, masters

Ne. 16. Sobotní noc Vibez s DJs z celého světa (3. června, Māʻalaea)

„Sobotní noc Vibez“ na DA Playground Maui nabízí DJs z celého světa, včetně DJ Lex se speciálními hosty od J. Esco, Joe Cortez a DJ LX. S více než 640 000 sledujícími Tiktok přináší DJ Lex jeden z nejžhavějších zvuků v oblasti Bay Area Maui.

Další informace a vstupenky najdete na DaplaygroundMaui.com nebo volejte 808-727-2571. Musí být 21 nebo starší. Parkování je zdarma po 5 p.m.

Ne. 17. Čtení hry „Nejvzdálenější z podzimu“ (5. června, Wailuku)

Zdarma čtení hry „Nejvzdálenější z podzimu“ se odehrává v divadle ʻīao v 6:30 p.m., s otevřením dveří při 6 p.m. Hra, napsaná a režírovaná Francis Tau’a (spoluautorka „Lesser Ahi“), vypráví příběh mladé ženy, která odchází na vysokou školu a vyrovnává se s jejími rozvedenými rodiči. Pochopí volby, které učinili? A jak tyto volby ovlivní její vlastní životní rozhodnutí?

Čtení je součástí série ONO vytvořené tak, aby hercům poskytla více šancí na provedení; umělci více příležitostí k prezentaci svých děl; a publikum schopnost vidět díla, která se nemusí dostat do plné výroby. Registrace je vyžadována k rezervaci křesel v MauionStage.com nebo voláním 808-242-6969.

Ne. 18. Houslistka Andrea Walls v Java Jazz (3. června, Lahaina)

Houslistka Andrea Walls baví s kytaristou Joshua Emmanuelem od 3. a 6. června od 7 do 10 p.m.

Další informace naleznete na Javajazzmaui.com nebo volejte 808-667-0787.

Ne. 19. Joe Cano Louise Lambertová vystupuje v Sargentu (2. června, Lahaina)

Kytarista-zpěvák Joe Cano vystupuje v pátek 2. června v šperku Sargentova výtvarného umění; a pianista-zpěvák Louise Lambert vystupuje 3. června. Představení jsou od 6 do 9 p.m.

Hlavní umělec je Taryn Alessandro, současný mistr, malíř smíšených médií. Další informace najdete na SargentsFineart.com nebo Louiselambert.com.

Ne. 20. Neděle západu slunce s ostrovní duší v Mulligans na Blue (4. června, Wailea)

Duše Dance Band Island Soul baví s hity z 80. let doposud, od 5 p.m. na 8 s.m.

Místní skupina hraje duši, funk a rock. Více informací včetně poplatku.com nebo volejte 808-871-1131. 5 krytí.

Zašlete dotazy nebo výpisy událostí s připojenými fotografiemi o Entertainment, Arts and Community Actions Maui k [chráněnému e.mailu]. Chcete.li přidat události přímo do kalendáře událostí Maui Now, klikněte sem.

Gary Kubota Gary Kubota, spolupracovník s Mauinowem.com, pracoval jako spisovatel zaměstnanců s Honolulu Star-Advertiser a The Maui News. Žije na Maui. Byl také editorem/obchodním manažerem The Lahaina News. Obdržel ceny národní a regionální žurnalistiky. citace národního tiskového klubu za zásluhy a Walter Cronkite na Západě, mezi nimi. Přečtěte si plné bio

| Denial of responsibility | Contacts |RSS