2014 CUB CADET RZT S 42 NULOR-OCNITY. Cub Cadet Zero Turn s volantem

14 CUB CADET RZT S 42 NULOR-OCNITY

Poprvé jsme viděli v únoru v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville v Louisville. Velkou atrakcí na displeji Cub Cadet byla velká rampa pro sklon, kterou lze vidět z docela vzdálenosti. Na tom byl známý stroj vybavený žlutým a bílým volantem v různých vzorcích doleva vlevo, zatímco zaměstnanec na palubě mluvil neochotně o jejich vzrušující nové sestavě RZT s nulovým otočením. Nemohli jsme se dočkat, až se dostaneme do rukou.

V centru Brentwood Power Equipment Center v Brentwoodu, NH, je linka kadetů Cub novým doplňkem. A jaký to byl doplněk. Od okenního domu BPEC v dubnu našlo více než 70 RZT s nulovou otočení. A když mluví s majitelem Dave Flagg, nejsou si jisti, zda znovu prodají rezidenční nulovou otočení, které nepřichází s volantem. Zeptali jsme se ho, proč. Odpověď Flagg byla dvě části: krátká repartee o snadném použití a klíče k zcela novému RZT S 42 nulovému obratu.

Série Cub Cadet‚s Residential RZT S sestává ze čtyř modelů. K dispozici je RZT S 42, který je poháněn 22 hp Koehler Professional-Grade 7000 Series V-Twin s litinovými surovními rukávy a dvoubodovou razítko sekanou plošinou. Další krok nahoru je RZT S 46, který je poháněn stejným motorem řady, ale dostane další koňskou sílu a 46 ”palubu, také se dvěma čepelemi. RZT S 50 získává stejný motor jako RZT S 46, ale je dodáván s trojnásobnou palubou vyraženou. Konečně, RZT S 54 dostane profesionální třídu Kawasaki FR Series V-Twin a 54 ”vyrobené paluby tří Blade. Všechny modely mají mazání plného tlaku pomocí vyměnitelných spin-on olejových filtrů.

Srovnání: Přečtěte si naši recenzi Kubota ZG100 v roce 2013

Všechny modely RZT přenášejí energii na hnací kola přes dvojí hydro-gear EZT 2200 přenosu. Kontrola dopředných reverzací je prostřednictvím dvojitého uspořádání pedálu vedle sebe, které nabízí dobře modulovanou kontrolu. Řízení řízení je přes volant, který nahrazuje lapky nalezené na tradičních Z-Traks. Ti, kteří si pamatují nešťastné traktory John Deere SST (Spin-Steer), by tuto myšlenku okamžitě pochopili, ale na rozdíl od SST, který měl pouze kontrolu nad předními koly a za mnoho okolností byl nebezpečný na svazích, nabízejí modely Cub Cadet RZT modely Cub Cadet RZT Skutečná ovládání řízení čtyř kol.

Modely RZT S začínají s těžkými jednodílnými rámečky s celovečerním měřením 12, těžkoprávnou ocelovou přední nápravou, která je mastná, a ložiskami otočných kol z ocelového kolečkového kola. Pro pohodlí operátora je sedadlo s vysokým zadkem nastavitelné a má jedenáct pozic s 6 ”přední/zadní cestování. Sloupec řízení se také přizpůsobí dvěma pozicím. Brzdový pedál je umístěn na levé podlahové desce a používá se ve spojení s pedálem s duální funkcí na základně sloupce řízení. Tento pedál lze použít k nastavení nebo uvolnění parkovací brzdy a nastavení rychlosti tempomatu, která je standardní na modelech RZT S.

Pohodlně se nachází přímo od sedadla, je přístroj, který zahrnuje klíčový počáteční přepínač, páka škrticí klapky/sytič, hodinový měřič a knoflík pro push/pull Power (PTO). Vedle přepínače klíče a PTO, které Cub Cadet nazývá svou možností reverzního reverzního sečení, je nalezeno trojúhelníkové tlačítko, které Cub Cadet nazývá. Revtek je reakcí na standard AMSI zakazující reverzní sečení na traktorech odesláno po září. 2004, s výjimkou určitých situací. Operátoři RZT S, kteří chtějí povolit sekání v opačném případě musí stisknout trojúhelníkové tlačítko, ale systém zůstává aktivní, dokud ručně zruší ručně. Výběr výšky řezu je snadným jednorázovým systémem umístěným těsně pod přístrojovým modulem, který obsahuje osm nastavení výšky paluby v rozsahu od 1.5 “až 4“.

Jak to všechno funguje? No, jedním slovem. Vše, co operátor musí udělat, je vybrat rychlost cestování stisknutím předního nebo zadního hydro pedálu do požadované polohy a jen řídit jako u jakéhokoli jiného traktoru. Poloměr otáčení, jak by se dalo očekávat při otočení. Ale zatímco tradiční Z-Trak vyžaduje dovednost k provedení otočení 180 stupňů (J otočení) bez poškození trávníku a kde většina operátorů jde do nějaké formy tříbodového otočení, RTZ S bez poškození trávníku bez poškození trávníku. Něco, co i nezkušení může očekávat poprvé.

Zvrácení RTZ vyžaduje trochu více úsilí, než se nám líbí. Reverzní pedál, možná odradit sečení naopak, prochází přes pedálovou páku, která vyčnívá přímo z podlahové desky a vyžaduje zvedání nohy, aby dosáhla pedálu. Pokud by RZT byl v našich nákupních plánech, výlet k místnímu výrobci, který má rekonfigurovat, by pedál byl v pořádku. A to by netrvalo moc práce, aby se uspořádání pedálu tak dobře jako cokoli od jednoduchosti nebo Johna Deere. To znamená, že konfigurace OEM funguje a neměla by být v žádném případě považována. Horní rychlost vpřed je 7 mph a reverzní je 3 mph.

Všichni jezdci RZT měří 80 ”dlouhý a 36” vysoký. RZT S 42 je široký 50 ”a váží 546 liber, RZT S 46 je široký 53” a váží 565 liber, RZT S 50 je široký 57 ”a váží 620 liber, a 54 je 61” a váží 635 liber.

Všechny modely přicházejí s plovoucími 12-měřidkovými vysokými výtahovými palubami s výjimkou RTZ S 54, který je dodáván s výtahem na vysoký výtah o výkonu 11. Všechny paluby mají rozchod kola, která jsou nastavitelná a mastná pro dlouhou životnost. Stejně jako u trendu v těchto dnech mají všechny paluby systémy pro mytí, kde může operátor připojit zahradní hadici k čištění spodní strany po sečení. Přesto zpochybňujeme citlivost přidávání vody do kovových komponent.

Modely s 42 ”a 46” paluby jezdí na 18 ”x 8.5 ”. 8” pneumatiky zadního trávníku, zatímco 50 ”a 54” modely získají 18 ”x 9.5 ”. 8” pneumatiky trávníku. Přední pneumatiky napříč rozsahem modelu jsou všechny 13 ”x 5.0 ”. 6” typy žeber. Záruky kadetů Cub RZT S jezdci s tříletým/120 hodinami. omezené pokrytí. RZT S 42, které jsme testovali, je dodáván s MSRP 2 999, přičemž modelová sestava byla doplněna na 3 699 pro RTZ poháněnou Kawasaki 54.

Pro každého, kdo pocítí lákavou schopnost úspory časově úsporného z-Trak, ale nemůže si zvyknout na používání lapových tyčí, podívejte se na sestavu Cub Cadet RTZ S. A pokud jste v blízkosti Brentwood, NH, zastavte se v BPEC a požádejte o Dave nebo jeho syna Nate.

nejlepších subkompaktních traktorů

Ať už správa 5 000 akrů nebo pěti, Američané chápou.

nejlepších možností kompaktního traktoru

Venkovský život je vždy lepší, když máte nejlepší kompaktní.

17 Srovnání subkompaktů traktoru. část 2

V porovnání subkompaktů v minulém týdnu. část 1, T…

18 Mahindra 1626 Recenze

Není žádným překvapením, že série Mahindra 1500 byla jednou z…

17 Porovnání subkompaktů. část 1

Traktory subkompaktů nebo scuts, jak se často nazývají, jsou…

Problémy s řízením kadetů Cub se snadnými řešeními

Pokud vlastníte traktor trávníku Cub Cadet, možná jste v určitém okamžiku zažili problémy řízení.

Tyto problémy mohou být frustrující, ale existuje několik snadných řešení, která mohou pomoci dostat váš traktor zpět na trať.

V tomto blogovém příspěvku se podělíme o několik běžných příčin problémů s řízením kadetů Cub a jak je opravit.

Problémy s řízením kadetu Cub

Volný volant

Je to jeden z běžných problémů s řízením kadetů Cub. Tento volant bude volný a nebudete moci otočit stroj bez ohledu na to, jak tvrdě otočíte řízení.

Volant kadetů Cub se může z mnoha důvodů uvolnit.

Jedním z běžných důvodů je to, že se ložiska řízení volantu uvolní. To lze opravit zpřísněním zařízení.

Pokud zařízení není problém, možná budete muset upravit nebo vyměnit ložiska kol.

Další možností je, že propojení spojující krabici s volantem je poškozeno. Můžete to zkontrolovat zkoumáním odkazů na jakékoli známky opotřebení.

Nakonec se ujistěte, že spojení mezi volantem a stojanem jsou zabezpečena. Pokud tomu tak není, budete je muset vyměnit.

Těžko otočit řízení

Pokud je volant kadetu Cub Cadet obtížné otočit, mohlo by to být způsobeno řadou různých faktorů.

Nedostatek oleje v systému, poškození stojanu nebo vybavení, poškození vnitřního pouzdra nebo nedostatek tlaku na energetické čerpadlo řízení může přispět k ztěžování otáčení volantu.

Pokud máte potíže s otočením volantu, zkontrolujte každý z těchto potenciálních problémů a zjistěte, zda můžete identifikovat kořenovou příčinu.

Jakmile víte, co způsobuje problém, můžete podniknout kroky k jeho opravě a usnadnit kadet Cub na řízení.

Pokud je řízení kadetů Cub Cadet obtížné otočit, můžete udělat několik věcí, abyste zkusili problém vyřešit.

Nejprve se ujistěte, že všechny části systému jsou správně namazány.

Za druhé, zkontrolujte, zda je mezi volantem a šachtou nějaké nečistoty nebo tráva.

Protože pokud je naplněn prostor mezi volantem a šachtou, nebude se pohybovat.

A konečně, ujistěte se, že nic neváže řízení. Pokud však použití těchto kroků neupravuje problém, měli byste se poradit s profesionálem.

Nesprávně zarovnané řídící paže

Problémy s vyrovnání kadetů Cub Cadet mohou být způsobeny několika různými důvody. Silné využití nebo věk kadeta Cub může mít za následek opotřebení částí.

Pokud je kadet mláďat zasažen něčím při jízdě, může to také způsobit nesprávně vyrovnání.

Dalším důvodem problémů s řízením kadetů Cub je to, že výška odpružení není správně upravena. Pro zbavení se tohoto problému je prvním krokem vypnout kadet Cub.

Dále odšroubujte šrouby na levých a pravých ovládacích ramenech kadetu Cub pomocí klíče. Před úpravou každé paže možná budete muset přesunout volant ze strany na stranu.

Jakmile jsou zbraně na jejich správném místě, znovu proveďte šrouby.

Nakonec se ujistěte, že řídící paže jsou upraveny zepředu dozadu a poté zbývající šrouby utáhnou.

Problémy s posilovačem řízení

Posilovač řízení je hydraulický systém, který pomáhá řidičům řídit vozidla pomocí síly motoru.

Bohužel, posilovač řízení může být náchylný k řadě problémů, z nichž nejběžnější je nedostatek tekutiny. Když je hladina tekutiny příliš nízká, může způsobit, že čerpadlo nasává vzduch do systému, což má za následek ztrátu posilovače řízení.

Mezi další potenciální příčiny problémů posilovače řízení patří ucpané filtry, nízká kapalina posilovače řízení a úniky.

Dobrou zprávou je, že většina problémů s posilovačem řízení lze relativně snadno opravit. Například, pokud je problémem jednoduše nedostatek tekutiny, mělo by to svrhnout úroveň tekutiny.

Pokud však dojde k únikům, možná budete muset vyměnit některá těsnění.

V každém případě je vždy nejlepší konzultovat s mechanikem diagnostikovat problém a najít nejlepší řešení.

Vibrace řízení

  • Sestavy nerovnováhy kol mohou poslat vibrace do řízení.
  • Poškozené ráfky. Pokud se sníh nebo nečistoty zasekne na okraj, může to způsobit vibrace.
  • Poškozené pneumatiky mohou také při jízdě produkovat vibrace.
  • Opotřebované komponenty řízení nebo odpružení mohou vytvářet vibrace při jízdě na drsném terénu nebo hrboly.

Nyní, když jsme identifikovali potenciální důvody, podívejme se na řešení problémů s vibracemi.

Začněte kontrolou všech čtyř kol, a pokud si všimnete jakýchkoli ohnutých ráfků, vyměňte je. Zkontrolujte také jakýkoli nerovný běhoun, který by mohl mít za následek nerovnováhu a způsobit vibrace.

Řízení na skalnatém terénu má za následek nerovnováhu v zarovnání kol. Takže dvakrát zkontrolujte zarovnání kola a ujistěte se, že je vše správně zarovnáno.

To by mělo vyřešit problém vibrací způsobených poškozenými ráfky nebo problémy s terénem.

Dále zkontrolujte pneumatiky a zjistěte, zda jsou nafouknuty na správnou úroveň tlaku vzduchu, jak je uvedeno v příručce vašeho vozu. Hladiny nízkého tlaku vzduchu v pneumatikách mohou také způsobit vibrace při jízdě.

Zkontrolujte také jakékoli poškození nebo boule na povrchu pneumatiky, což by mohlo vést k nerovnováze a produkovat vibrace při jízdě. Pokud si všimnete jakéhokoli poškození, nechte pneumatiku vyměnit bezprostředně před dlouhou jízdou.

A konečně, pokud opotřebované komponenty řízení nebo odpružení způsobují vibrace při jízdě, musíte tyto části okamžitě nahradit kvalifikovaným mechanikem, abyste zajistili bezpečnost při jízdě na drsných silnicích.

Opotřebované díly mohou způsobit vážné problémy a nehody, pokud nejsou včas nahrazeny, takže je vhodné je přimět pravidelně kontrolovat profesionální mechanik.

Související dotazy

Co ztěžuje jízdní sekačku?

Řada faktorů může ztěžovat sekačku na řízení. Jedním z nich je hmotnost stroje. Těžká sekačka může být obtížné manévrovat, zejména pokud není správně vyvážená.

Dalším faktorem je návrh systému řízení. Některé sekačky mají řízení řízení, které jsou méně citlivé než jiné, což je ztěžuje ovládání.

A konečně, terén, který sečení, může také ovlivnit řízení. Pokud sekáte na nerovnoměrné půdě, nebo

Pokud jsou na vaší cestě překážky, může být obtížné udržet sekačku rovnou.

Dělejte sekačky kadetů Cub Mají posilovač řízení?

Sekačky kadetů Cub mají posilovač řízení, což je usnadňuje manévrování než jiné značky sekaček.

Tato funkce je zvláště užitečná pro ty, kteří mají velké yardy nebo zahrady, aby sekali.

Jak usnadňuji svou jízdu sekačkou na trávu?

Pokud je pro vás obtížné řídit sekačku na trávníku, můžete to udělat několik věcí, abyste to usnadnili. Nejprve zkontrolujte pneumatiky, abyste se ujistili, že jsou správně nafouknuty.

Pokud tomu tak není, nafoukněte je na doporučený tlak. Za druhé, zkontrolujte mechanismus řízení a zjistěte, zda to funguje správně.

Pokud tomu tak není, možná budete muset upravit nebo nechat jej opravit. A konečně, pokud je vaše sekačka na trávu stále obtížné řídit, zkuste přidat váhu do přední části stroje.

To pomůže udržet jej na správné cestě a usnadní řízení řízení.

Jak upravíte volant Cub Cadet Zero-Turn?

Musíte udělat několik věcí, abyste správně upravili volant na sekačce kadetu Cub Cadet.

Nejprve se musíte ujistit, že kola jsou v přímé poloze. Dále musíte uvolnit matice na hřídeli na volantu.

Jakmile jsou matice zaseknutí uvolněny, můžete nastavit volant na požadovanou polohu. Nakonec musíte utáhnout ořechy zaseknutí zpět.

Jakmile jsou těsné, by měl být volant ve správné poloze.

Závěr

Problémy s řízením kadetů Cub Cadet jsou běžným problémem, který se může vyskytnout na jakémkoli traktoru značky nebo modelu. V tomto článku jsme nastínili nejčastější příčiny problémů s řízením kadetů Cub a jak je opravit.

Pokud zažíváte tyto problémy s vaším traktorem, neváhejte a natáhněte se o pomoc.

Náš tým je tu, aby vám pomohl při řešení problémů a opravy kadeta Cub, abyste se mohli vrátit do práce.

Jsem David Man za trávníkem sekačka; Od té doby, co jsem byl dítě, jsem jednal s trávníky a traktory. Vím, že každá značka a model a to, co každý z nich je schopen a miluji pomáhat lidem najít perfektní sekačku na trávu pro jejich potřeby.

Jsou pro vás nulové otoky volantu?

Nulové otoky byly za posledních pár let všechny vztek, ale jak víte. Mnoho z vás si přečetlo můj článek: Opravdu potřebujete sekačku? a rozhodl se, že rezidenční otočení ve stylu lap-bar není nejlepší volbou. Se zavedením nulových otoků s volantskými koly nastal čas na přezkum seznamu obav.

Místo toho lapané tyče pro ovládání řízení a pohybu nulového otočení kadet Cub RZT-S a nyní Toro SW-Exmark Quest Series.

Exmark volant. Musí to být dobré. slyšel jsem dalšího výrobního zástupce, který si z toho udělal legraci.

Vrátím se zpět 17 důvodů, proč nemohu doporučit malé nulové otočení všem a vysvětlit, jak modely kadetů a toro volantů změnily diskusi. Pojďme se dostat přes reklamní humbuk a podívat se na fakta a výhody.

Tento článek bude diskutovat pouze o nule-otočení volantu. Toro i Cub Cadet mají těžší linii cla (začínající kolem 4200), která je navržena pro větší vlastnosti.

Mimochodem, je tu jezdecká sekačka s volantem, která pro vás může lépe fungovat. Když se přečtete tímto článkem, přejděte na recenzi Husqvarna r 120s. lepší nulový tah. za lepší cenu, než učiníte své konečné rozhodnutí.

Sekačky s nulovým otočením, které používají namísto lapových tyčinek volantu, není nový koncept. Jacobson měl jeden v 70. letech. Swisher, Cub Cadet, Toro, Gizmow a Heckendorn měli všechny stroje, které používají volant, aby vám poskytli co nejvíce zatáčku. (Pamatuje si někdo John Deere SST Spinsteer?) Problém byl, ačkoli většina z nich použila transaxle a nebyly skutečné nulové otočení. Otočili se kolem kola místo středu sekačky. Pokud použili samostatné převodovky, utrpěli stejné problémy jako rezidenční nulové otočení v lap-bar-nefungovaly na svazích dobře.

„Pokud nevíte, jak řídit malou nulovou otočení, může váš trávník vypadat jako divoké prase.“.“

Je to, co potřebujete?

Každý se vám snažil říct, že sekačka je to, co potřebujete k sekání trávníku. Nyní vám říkají, že volant ztr je nejlepší. Říkají vám, že můžete sekat trávník za polovinu času. Říkají vám, že je to nejlepší. Ale ani nulové otočení volantu nejsou odpovědí pro každého. Modely majitele domu (rezidenční) nefungují na svazích, příkopech nebo kopcích nad 15 stupňů. Jsou navrženy tak, aby sekali trávníky a málo jiného. Oprava mohou být dražší. Jsou dražší než traktory trávníku. 42 palcový rezidenční otočení, které používá stejný paluba jako váš traktor 1700 trávníků, je 2700 nebo více. Dobrý majetek (majitel půdy) nulový otočení, které zkrátí váš čas sečení na polovinu, je kdekoli od 4000 do 15 000. Pojďme tedy projít fakty a fikcí o tomto plemeni nulových otoků.

Nulové zatáčky jsou opravdu provedeny pouze pro jeden účel, sekání trávy. Rychle seká a ušetří vám čas ořezávání překážek. Nejsou navrženy tak, aby hodně táhly. Ano, někteří mají závěs a můžete vytáhnout malý vozík nebo rozmetadlo, ale zničíte v nich převodovky.

Je to, co potřebujete?

Nulové otoky volantu vám poskytují skutečné nulové otočení pomocí konvenčních ovládacích prvků volantu a nohou. Inženýrství v předním řízení se liší od vašeho traktoru trávníku a sekačka se ve skutečnosti otáčí kolem osy zadního kola.

Nulové otočení volantu používají mechanismus předního řízení namísto ricinových kol, který zvyšuje vaši stabilitu na svazích přes malý rezidenční nula otočení. Otočí se jinak než váš traktor trávníku, ale řídná přední kola pomáhají sekačce zůstat na bočních svazích lépe než obytný klínový bar ztr.

Nulové otoky volantu nemají tak dlouho učební křivku. Protože jezdíte ještě jeden jako váš traktor trávníku než nula-otočení na lap-bar, většina z vás se bude moci pokračovat a jít. Klíčovým bodem učení bude zpomalení, aby se provedl nulovou otočení.

Obytné otočení volantu jsou postaveny se stejným materiálem a inženýrským designem jako váš traktor trávníku. Budou vám trvat roky, pokud se o ně postará. Co to znamená, když se učíte řídit jeden, je velmi snadné poškodit malou nulovou otočení. Jsou navrženy tak, aby chodily snadno kolem věcí, ale nejsou navrženy tak, aby třepaly do stromů, nadací, ptačí koupelny, obrubníky, kořeny stromů skály atd.

Nulové otoky volantu nebudou jezdit tak drsné jako obytné nulové otočení, ale jízda se stále liší od vašeho traktoru trávníku. Protože systém řízení na těchto sekačkách musí být robustní, aby zvládl nulovou otočení, na přední straně je větší váha než rezidenční nulové otočení, takže nemají hlavu, jak se hlava „odrazí“ malých ZTR na drsných trávnících. Ve srovnání s traktorem trávníku sedíte více ve středu sekačky, takže budete cítit všechna čtyři kola, když zasáhnou ránu.

Než si zakoupíte, ujistěte se, že sedíte na nulové otočení volantu a uvidíte, zda je sedadlo příliš nízké. Současné obytné modely sedí níže než traktor trávníku a mohou vám poskytnout back-erate před rozšířeným použitím.

Nulové otočení z malých volantu se otočí lépe, než je nula-otočení na lap-bar, ale stále jsou omezeny na sečení 15 stupňových svahů nebo méně. Neočekávejte, že budou sekat svahy. Dobrým pravidlem je vyzkoušet zálohování kopce s vaší sekačkou. Pokud zadní kola ztratí trakci a začnou točit se sklon, je příliš strmý na to, aby se sekal. Pokud máte procházku v suterénu sekacího svahu diagonálně. jděte z kopce! Ano, trvá to více času, ale je to bezpečnější.

Od čtenáře, který vlastní nulovou otočení lap-bar. Je příkladem toho, kdo tyto nové volant ztr jsou pro „Mám trávník se svahy a kopci. Tato jednotka stoupá kopce v úhlu 30 stupňů bez problému.(Nedoporučuje se, aby to udělal někdo jiný) Moje sekačka na traktoru se zvykne na kopci. Pro tento stroj je však skutečná fuška dolů kopcem nebo šiknutím. Nečinnost „řídit“ přední kola způsobuje, že se ponoří dolů a vy se vydáte na projížďku, pokud víte, co tím myslím. Nepřestane to. Pokud sekáte z kopce, ujistěte se, že na konci není nic nebezpečného. Nedoporučoval bych sekání sjezdovek, pokud to není velmi postupný svah. Malé zadní pneumatiky snadno žvýkají trávník, pokud si také nebudete opatrní. Plochý trávník je to sen. Dělá krásnou řezání všeho, co to vezmete. Můj terén je drsný a používám ho už 3 roky bez problémů. Změny plynu a oleje jsou všechny. Zatím jsem nezměnil palivový filtr nebo zapalovací svíčku. Ujistěte se, že pro palubu použijte zahrnuté čištění vody! Funguje to skvěle a udrží pod palubu čisté, takže pokaždé získáte skvělý střih!„Využití volantu je přesně to, co potřebuje.

Malé otoky s nulovým otočením na volantu jsou dodávány s příliš velkým množstvím vzduchu v pneumatikách. Přečtěte si příručku a upravte tlak vzduchu na asi 12 liber.

Při nule otočení malého volantu tlačí tvrdě, když neběží. Páky uvolňování přenosu mohou být před převodovkou místo na zadním rámu, jako je váš dvorek traktor. Existují dvě páky na uvolnění. Mám kousek lana, který se vážím na přední část otočení.

Nulové otočení z malých volantu roztrhne váš trávník. Drž se dál od jednotek s méně než 42 palcovými palubami, pokud váš trávník není plochý a nemáte úzké brány, které musíte projít. Uvědomte si, že budete muset jít velmi pomalu, abyste udělali nulovou otočení, aniž byste trhali trávník.

Malé sekačky s nulovým otočením na volantu se roztrhnou a poškrábají cokoli. Pokud přichází s zadním závěsem, uvědomte si, že závěs působí jako otvírák pro ploty řetězu a přístavy částic. Také si nekupujte malou nulovou otočení, kde se motor vyčnívá dále než zadní rám. Pokud se dostanete příliš blízko, když se otočíte, můžete snadno poškodit svůj motor.

Sekačky na rezidenční volant s nulovým otočením by se neměly používat k vytahování přes 200 liber. Všechny aktuální modely do 3500 Používání přenosu EZT Hydro-Gear nejsou navrženy tak, aby vytáhly vozík na dvoře, zametač nebo listové vaky. Ve skutečnosti většina z nich z tohoto důvodu nepřichází s zadním závěsem. Převody jsou navrženy tak, aby vám poskytly roky používání, ale rychle se vyhoří, pokud se pokusíte vytáhnout zatížení jako vozík na dvoře naplněný nečistotami nebo listovým vakem. Pokud se vám prodejce pokusí sdělit, že jeho nulové otočení může cokoli vytáhnout a sekačka je cena pod 3000, požádat ho, aby do převodovek zahrnoval záruku na život. Pokud byste chtěli podrobnější vysvětlení, zeptejte se v комментари и мнения.

Nulové otočení jsou povrchové sekačky na trávu, ne polní/pastviny. Dokonce i 5 000 až 14 000 komerčních modelů je navrženo tak, aby vaše trávníky sekali krásně, ale nepracují dobře na trávě/plevelech nad 6 palců. Nemají rádi pařezy, skály, nečistoty o nic lepší než váš traktor trávníku. Pokud chcete sekat pastvinu, když je tráva přes 6 palců, budete muset sekat stejnou oblast alespoň dvakrát. Vždy navrhuji hrubou řezací sekačku, jako je drsný řez nebo sekačka „Bushova prase“.

Pouze pět věcí, které je třeba zvážit

Pokud opravdu, opravdu chcete nulovou otočení, ale někdo, kdo seká trávník, nemůže dostat visnou lap-lištu, pak je pro vás nulové otočení volantu pro vás.

Pokud sekáte svahy (méně než 15 stupňů), tyto převody EZT-2200 nevypálí nulové otočení volantu. Přední kola pomáhají držet sekačku na svahu, což výrazně snižuje zatížení přenosu. Přenos nebude přes teplo a spálí svahy sečení po delší dobu.

Pokud slibujete, že nevytáhnete těžké množství palivového dříví z dřeva. Pokud slibujete, že nebudete tahat spoustu nečistot do kopce do vašeho dalšího velkého projektu krajiny. Pak pro vás budou fungovat nulové otočení volantu.

Pokud jen sekáte ploché plochy a každý může řídit nulovou otočení na lap-bar, utratit další peníze tyto náklady za lepší a silnější nulovou otočení.

Pokud hodně pobíháte s vozíkem na dvoře a „kdo ví“, co jste vložili do vozíku, si uložte 1000 a koupíte dobrý trávník nebo dvorek traktor.

Je to dost informací? Neváhejte se zeptat nebo odejít комментари и мнения.

Recenze se blíží!

Kupte si zde uvedené nulové otočení volantu:

Cub Cadet RZT SX 46

Jsou vyžadována pole s hvězdičkami. Pošlete prosím e.mail našemu užitečnému personálu s jakýmikoli dotazy nebo комментарии и мнения ладелеев pomocí kontaktního formuláře.

Odeslat kamarádovi

Jsou vyžadována pole s hvězdičkami. Váš přítel obdrží e.mail, který obsahuje odkaz na tuto stránku. Zašlete prosím tento e.mail pouze lidem, o kterých víte, kdo by se o tyto informace zajímal.

Kalkulačka půjčky

Pomocí kalkulačky půjčky vám pomůže určit možnosti financování a plateb, které jsou pro vás nejlepší. Přesnost této kalkulačky a její použitelnost na vaše okolnosti není zaručena. Měli byste získat osobní radu od kvalifikovaných odborníků. Tato informace je poskytována pouze pro ilustrativní účely a nepředstavuje aplikaci. Toto oznámení nezaručuje schválení úvěru, ani nabídkou ani závazkem vám půjčování za výše uvedené podmínky poskytnout půjčku.

Funkce

Postaveno se silou.Náš kontinuální čtvercový trubkový rám byl navržen pro zvýšenou sílu a trvanlivost. Trubulární ocelový rám 2 „x 2“ poskytuje bezkonkurenční rigiditu a podporu.

Předefinování pohodlí.Usaďte se do plně nastavitelného příkazového centra a zažijte pohodlí další úrovně určené pro optimalizovanou rychlost a ovládání od hlavy až k patě.

Nejlepší cut ve třídě.Paluba Aeroforce byla nezávisle testována proti nejlepším konkurentům a prokázalo se, že ve své třídě poskytuje nejlepší řez ve své třídě.

Nekompromisní výkon.Všechny motory na strojích Cub Cadet prošly přísnou certifikací a nyní si můžete vybrat mezi třemi výkonnými možnostmi: Cub Cadet, Kawasaki a Kohler.

Výjimečná kontrola.Cub Cadet vytvořil nejsilnější sestavu odvětví jezdců s nulovým otočením. Ať už se jedná o tradiční lap nebo inovace ovládání volantu, očekávejte druh výjimečného zážitku, který pochází pouze z nejlepších.

brejle

Motor
Značka motoru Cub Cadet
Model motoru EFI V-Twin OHV motor
Číslo modelu motoru 9Q78XUA
Výstup motoru 679cc
Typ startéru Elektrický
Kapacita palivové nádrže 2.8 gal.
Válec Dvojče
Start motoru Stiskněte tlačítko
Kapacita motorového oleje 2.0 Qt. Nás (1.89 l)
Mazání Plně natlačený
Nabíjecí systém 15 AMP regulovaných
Palivoměr NE
Guvernér Mechanický
Dávit se Elektronický
Vzduchový filtr Duální prvek
Olejový filtr Ano
Dodávka paliva Elektronické vstřikování paliva (EFI)
baterie
baterie 300 CCA
Typ baterie Standardní olověná kyselá
baterie 12V
Řídící systém
Přenos Hydro-Gear EZT 2200
Rychlost dopředu 7 mph
Zpětná rychlost 3 mph
Řídící systém Hydrostatický
Řezací paluba
Šířka řezání paluby 46 „in
Paluba Ne
Palubní materiál 11-měřicí ocel
Západek paluby (PTO) Elektrický
Konstrukce paluby Vyrobené
Čepele Dva
Výtah paluby Ruční páka
Rozsah výšky 1.5 „. 4 „
Anti-šlapování Dvě kola rozchodů
Pozice na palubě 8
Podvozek
Rám 12-měřicí jednodílný ocelový rám s plnou délkou
Poloměr otáčení Nulové stupně
ROPS Ne
Zadní tah Ne
Ochrana proti korozi Ano
Řízení
Tempomat Standardní, noha provozovaná
Ovládání řízení Volant
Pohodlí
Typ sedadla 19 „Vysoké zadní sedadlo
Loketní opěrky Ano
Nastavení sedadla Páka
Kola
Zadní pneumatiky 18 „x 8.5 „.8 „
Přední pneumatiky 13 „x 5“.6 „
Další specifikace
Hodinový metr Ano
Světlomety VEDENÝ
Držitel poháru Ano
Systém přítomnosti operátora Ano
Parkovací brzda Provozovaná noha
Modelové číslo 17RWCBYN010
Specifikace
Série Série RZT SX
Zřeknutí se odpovědnosti Specifikace vyloučení odpovědnosti podléhající změně bez předchozího upozornění a bez závazku. Produkty zobrazené na webových stránkách a dalších reklamách jsou pouze pro demonstrační účely. Skutečné produkty nabízené k prodeji se mohou lišit v designu, požadované přílohy, bezpečnostní prvky a nefunkční vzhled z. Podívejte se na další obecné prohlášení o odpovědnosti ve spodní části našeho webu.

Cub Cadet Zero Turn Problémy s volantem

Může se vyskytnout mnoho problémů s volantem Cub Cub. Nejběžnějším problémem jsou kola, která se nezmění správně. To může být způsobeno několika různými věcmi, jako jsou používání pneumatik nesprávné velikosti, nebo kola jsou mimo vyrovnání.

Dalším běžným problémem je zastavení motoru, když se snaží otočit kolo. To může být způsobeno řadou různých věcí, jako je volný pás nebo špinavé zapalovací svíčky.

Pokud máte sekačku na otočení kadetu Cub, možná jste zažili problémy řízení. Dobrou zprávou je, že existují jednoduché věci, které můžete udělat pro vyřešení problému. Jednou z nejběžnějších příčin problémů řízení na sekačce s nulovým otočením Cub je volný volant.

Pokud je váš volant volný, způsobí to, že sekačka putuje ze strany na stranu. Chcete.li tento problém vyřešit, jednoduše utáhněte volant pomocí klíče. Další běžnou příčinou problémů s řízením na sekačce kadetů Cub Cadet je poškozený nebo opotřebovaný kabel řízení.

Pokud je váš kabel řízení poškozen, bude nutné jej vyměnit. Můžete si zakoupit nový kabel řízení u místního prodejce kadetů Cub nebo online. Pokud po kontrole těchto dvou položek stále máte problémy s řízením, možná budete muset svou sekačku vzít na profesionála pro další diagnostiku a opravu.

Cub Cadet Zero Turn Hydrostatické problémy

Pokud jste hrdým majitelem sekačky Cub Cadet Zero-Turn, víte, že tyto stroje jsou postaveny tak, aby vydržely. Ale i ty nejlepší sekačky mohou mít občas problémy. Jedním z běžných problémů, kterému mohou majitelé čelit, jsou problémy s hydrostatickou převodovkou.

Hydrostatické převodovky fungují pomocí hydraulické tekutiny k napájení kol. Pokud je problém s hladinou nebo tlakem tekutin, může to způsobit, že se sekačka pohybuje nepravidelně nebo vůbec. Pokud máte potíže s sekačkou Cub Cadet Zero-Turn, zkontrolujte následující:

Zkontrolujte tlakový ventil a ujistěte se, že správně funguje Propojení řízení pohonu: Ujistěte se, že všechny propojení řízení pohonu jsou připojeny a správně fungují. Pokud je jeden volný nebo poškozený, může to způsobit potíže.

Pokud máte po kontrole těchto věcí stále potíže, je nejlepší kontaktovat profesionála o pomoc. Budou schopni diagnostikovat a vyřešit všechny problémy s hydrostatickým převodovkou, které můžete mít.

Závěr

Pokud vlastníte sekačku Cub Cadet Zero Turn, možná jste měli problémy s volantem. Dobrou zprávou je, že existují věci, které můžete udělat pro vyřešení problému. Nejprve zkontrolujte šrouby, které drží volant na místě.

Pokud jsou volné, utáhněte je. Dále zkontrolujte opotřebení kabelu řízení. Pokud to vypadá poškozeno, vyměňte jej.

Pokud žádná z těchto oprav nefunguje, možná budete muset vyměnit celou sestavu řízení. Jedná se o více opravit a měl by být prováděn kvalifikovaným technikem.

| Denial of responsibility | Contacts |RSS