712495 Briggs a Stratton Kit-Carburetor Oprava OEM. Briggs a Stratton…

Kde je karburátor na sekačce na trávu? (Každá sekačka)

Zřeknutí se odpovědnosti za přidružení: Můj obsah může obsahovat odkazy na produkty, které používám a miluji. Jako spolupracovník Amazonu a účastník různých dalších přidružených programů získávám malou provizi bez dalších nákladů na kvalifikační nákupy. Doporučuji pouze produkty, které jsem osobně prověřil!

Vždycky jsem si užil používání své bezdrátové sekačky na procházku-žádná otravná šňůra, která by se pohybovala kolem a žádný plyn, který by vyplnil nádrž. Ale když potřebuji nárůst síly, abych s lehkostí dokončil větší pracovní místa, moje volba je bezpochyby moje robustní 140cc Briggs Stratton Gas Push Push sekačka na trávu.

Nevýhodou však používání plynové sekačky je udržování mnoha různých částí, jako je vzduchový filtr, zapalovací svíčky, hadice a několik dalších částí pod kapotou, včetně karburátoru sekačky na trávu.

Ze všech těchto výše uvedených částí je karburátor na trávu často nejvíce přehlížený, ale ve skutečnosti je jednou z nejdůležitějších částí sekačky stejně jako motor sekačky na trávu, který vyžaduje spravedlivou údržbu, včetně roční údržby.

Co je to karburátor na trávu?

Všechny trávníky poháněné benzínem jsou vybaveny karburátorem. Podobně jako u modulu pro auto nebo nákladní automobily, karburátor pomáhá spustit malý motor sekačky push trávníku, samohybnou trávou nebo jízda na trávu na trávu.

Co dělá karburátor na trávu?

Jediným cílem karburátoru na trávu je zajistit, aby správná směs paliva a vzduchu vstoupila do válce motoru, aby se spustilo spalování.

Tato součást trávníku upravuje rovnováhu vzduchu a paliva na základě nesčetných různých faktorů, včetně množství času, který motor běží, vaše rychlost a typ terénu, který seká.

Na rozdíl od automobilových systémů neobsahuje karburátor na trávu žádné motýly škrticí klapky (otočný plochý ventil ovládaný plynovým pedálem), ale obsahuje gumovou žárovku, skrz kterou je palivo primováno, když je žárovka několikrát depresivní Push-type trávník.

Palivo z palivové nádrže protéká žárovkou přes hadici do karburátoru, což obvykle umožňuje kapat plyn do karburátorové mísy.

Motor vytváří sání na karburátoru, který mísí benzín se vzduchem ve specifickém poměru. Poté, co byl karburátor připraven, můžete pomocí tahového lana spustit motor.

Jak vypadá karburátor na trávu?

Většina karburátorů na trávu vypadá podobně, s malou kovovou složkou s pákami a pružinami a zřetelným tvarem misky pod tělem karburátoru.

Karburátorová plováková mísa pojme palivo a podle potřeby poskytuje nepřetržitý přívod paliva do karburátorové směsi.

Plovoucí miska karburátoru na trávu může být vypuštěna buď na místě odtoku nebo šroubem bez demontáže celého systému.

Kde je karburátor na trávu?

To záleží na typu trávníku, který používáte, ať už push, samohybná nebo jízda na trávu.

Kde je karburátor na push na trávu?

Stejně jako název napovídá, sekačka je jakýkoli typ sekačky, kterou chodíte a tlačíte. Karburátor sekačky je úhledně zastrčený za vzduchovým filtrem na boku stroje.

Pokud dokážete najít filtr vzduchu nebo vzduchový filtr sekačky Push Lawn, jste o krok blíže k nalezení jeho karburátoru. V závislosti na stroji je vzduchový filtr tlačné sekačky obvykle uzavřen do kovového nebo plastového pláště a je zajištěn šroubem nebo se spojovacím kováním.

Kde je karburátor na jezdeckém trávníku?

Karburátor jízdy na trávu se nachází těsně pod kapotou pod sestavou dmychadla motoru, takže budete muset získat západky kapoty kapoty motoru, abyste mohli přístup.

Podobně jako sekačky na procházce je karburátor jízdního trávníku umístěn za nebo pod vzduchovým filtrem, takže jakmile filtr odstraníte, můžete jej snadno spatřit.

Podepsat karburátor na trávu je špinavý nebo poškozený

Starý benzín

Starý benzín je největším nepřítelem karburátoru na trávu bez ohledu na typ motoru, ať už Briggs Stratton nebo značky včetně Johna Deere.

Vaše na trávu bude stále běžet na starém benzínu, ale nenabízí stejný špičkový výkon, na který jste zvyklí.

To je důvod, proč je velmi důležité vyprázdnit plynovou nádrž na trávu při skladování stroje mimo sezónu, protože starý benzín vytváří to, co se v palivovém systému nazývá Shellac.

Tento šelak blokuje vnitřní fungování a vzduchové a palivové trysky v karburátoru, což dále brání průchodu paliva a vzduchu.

Ucpané plynové vedení může být škodlivé pro celý palivový systém včetně palivového filtru a vzduchového filtru sekačky a může dokonce emitovat černý kouř, což naznačuje, že stroj je „běží bohatý“ nebo příliš mnoho benzínu.

Jediným řešením pro gumový karburátor je důkladné čištění, které zahrnuje odstranění karburátoru-úkol, který můžete udělat doma, spíše než navštívit opravárnu motoru sekačky na trávu.

Jak se zbavit starého plynu v trávníku?

Než se zbavíte starého benzínu z trávníku, zkontrolujte, zda je kontaminován nalitím nějakého do skleněné nádoby, nalijte nějaký čerstvý benzín do jiné nádoby a poté je porovnejte vedle.

Pokud je starý benzín tmavší nebo má kyselou vůni než čerstvý plyn, pravděpodobně ztrácí nebo ztratí svou účinnost.

V ideálním případě je nejlepší se zbavit starého benzínu z trávníku úplně, ale můžete jej zkusit zředit čerstvým benzínem, abyste zjistili, zda se výkon zlepšuje.

Starý benzín můžete přenést ze stroje s nálevkou do Jerry Can nebo Plastic Can Jug.

Motor nezačne

Mohlo by existovat několik důvodů, proč váš motor na trávu nezačne, zejména špinavý vzduchový filtr, volný, špinavý nebo odpojený zapalovací svíčku a/nebo palivo, které nedosáhne motoru, který může být způsoben vadným karburátorem nebo palivovým filtrem.

Pokud jste vyčistili vzduchový filtr a zkontrolovali, že zapalovací svíčka a kabel zapalovací svíčky jsou bezpečně připojeny a stále čelíte problému, může pomoci několik úprav karburátoru.

S karburátorem může být mnoho problémů, jako je špinavý, membrána je prasklá nebo zkreslená a/nebo to prostě nedostává správnou směs vzduchu a benzínu.

Karburátor a motor vašeho trávníku jsou chráněny před úlomky, nečistotami a výstřih na trávu ze strany vzduchových filtrů. Vždy je dobré zajistit, aby byly čisté a v perfektním pracovním stavu:

  • Zkontrolujte a vyčistěte vzduchové filtry a znovu je nainstalujte ve stroji.
  • Dále se podívejte na odvětrávaný palivový uzávěr, který je navržen pro uvolnění tlaku, což umožňuje proudění paliva z nádrže do karburátoru. Vyjměte plynový uzávěr, aby se vysadilo, a poté jej znovu připojte, zda to problém vyřeší.

Lov motoru při nečinnosti nebo vysoké rychlosti

Pokud se vaše sekačka otáčí erraticky, také dabovaná jako lov nebo prudký nárůst, nejpravděpodobnější příčinou je nesprávně upravený karburátor.

Dobrou zprávou je, že většina trávníků včetně Johna Deere má dva šrouby, které vám umožní provádět úpravy karburátoru sami.

Jeden šroub upravuje směs nečinnosti, zatímco druhý ovládá rychlost nečinnosti. Vzhledem k tomu, že každá trávník je jiná, naleznete v příručce vašeho majitele pro umístění šroubů nastavení volnoběhu, spusťte sekačku a nechte ji běžet zhruba 5 minut a vylepšit šrouby uvolněnější nebo pevněji, dokud stroj neproběhne a hladce nepraví a nekopci.

Sekačka na trávu

Plyn prosakující sekačku na trávu by mohl znamenat několik problémů s údržbou, jako je otevřený kryt karburátoru, kryt karburátoru nebo float karburátoru.

Dalším důvodem přetečení paliva karburátoru je plavební plovák zaseknutý karburátor, který je vytvořen tak, aby reguloval tok paliva do karburátorové mísy jednoduchým mechanismem.

Existuje několik potenciálních oprav pro tento problém, včetně přidání čističe karburátoru do paliva, klepání na misku karburátoru zadním koncem šroubováku a foukání stlačeného vzduchu přes otvor pro karburátor misku na misku karburátoru.

Motor postrádá energii vysokou rychlostí

Kromě starého, špatného paliva je dalším důvodem, proč může motor vašeho trávníka chybět výkon při vysoké rychlosti, špinavý karburátor. Ve většině případů by měl problém vyčistit problém čištění karburátoru na trávu.

Jak čistit karburátor sekačky na trávu?

Odborníci říkají, že byste měli zkontrolovat a vyčistit karburátor svého trávníku alespoň několikrát ročně. Důvodem je jednoduchý. protože používáte sekačku, tráva, větvičky a další trosky se mohou dostat do karburátoru na trávu a nakonec do motoru.

Váš karburátor však bude trpět problémy s dýcháním, pokud bude vzduchový filtr špinavý, takže první věcí, kterou musíte udělat.

Jak najít karburátor vašeho LawMower?

Vzhledem k tomu, že každá trávník není postaven stejně, nejlepším způsobem, jak najít karburátor vaší sekačky, je odkazování na uživatelskou příručku, která přišla spolu se strojem. Ale zde je několik jednoduchých kroků k nalezení karburátoru vaší trávy.

Předtím, než začnete, je důležité zajistit, aby sekačka byla ve stabilní poloze a bezpečném místě a nebude se rozbalit.

  • Umístěte sekačku na rovný povrch a ujistěte se, že je úplně vypnutá. Pokud se pokoušíte najít karburátor jízdy na trávu, postavte jej do zařízení nebo zapojte parkovací brzdu stejně jako při parkování vozidla na svahu.
  • Dále uvolněte cokoli, co dělá interní komponenty sekačky nepřístupné, jako jsou západky kapuce. Většina, pokud ne všichni tlačí sekačky na trávu, nemají kapuci, takže tento krok může přeskočit. Tento krok platí pro jízdní trávníky.
  • Vyhledejte přívod vzduchu a vzduchový filtr, který se obvykle vyskytuje na boku nebo horní části motoru. Přívod vzduchu a filtr jsou nastaveny do pouzdra, které je ve tvaru čtverce nebo kulatého a má v horní části štěrbiny nebo otvory.
  • Odpojte kryt filtru, které je připojeno k karburátoru pomocí západků nebo šroubů.
  • Vyhledejte palivový potrubí, která pochází z plynové nádrže k karburátoru. Zvoněte malé svorky, abyste odpojili palivový potrubí od karburátoru.

Jak odstranit karburátor na trávu?

Chcete.li vyčistit karburátor na trávu, musíte jej zcela odstranit ze stroje. Obvykle tak můžete udělat s nástroji, jako je nastavitelný klíč a/nebo dvojice kleště na jehly. Možná budete muset také odstranit kryt motoru v závislosti na modelu sekačky na trávu.

  • Vypněte palivový ventil nebo proveďte krimpování v palivovém potrubí a vyjměte jej z karburátoru. V tuto chvíli se může vysypat malé palivo, takže byste se měli pro tuto práci přiměřeně oblékat.
  • Odpojte vazby sytiče a škrticí klapky z páky škrticí klapky karburátoru a odstraňte karburátor z montážních šroubů pomocí posuvného pohybu.
  • Nepřičíte šroub k odstranění misky karburátoru.
  • Uvolněte jehlu s plovákem a karburátorem.

Jak vyčistit karburátor na trávu?

Jakmile odstraníte karburátor z trávy, můžete použít čistič karburátoru k odstranění špíny a paliva a suché hadr k čištění vnějších částí karburátoru.

Pokud si všimnete jakýchkoli známek rzi, zbavte se jich s brusným papírem nebo odstraňovačem rzi. Nechte všechny díly zaschnout a znovu nainstalovat a karburátor zpět na sekačku na trávu.

Pokud váš karburátor vykazuje známky fyzického poškození, možná ho budete muset nahradit novým namísto opětovného nainstalování starého zpět na stroj.

Jak vyčistit vzduchový filtr sekačky na trávu?

Pokud budete mít vzduchový filtr svého trávníku čistý, budete mít do karburátoru méně nečistot a zbytků.

Vzduchový filtr vaší sekačky na trávu je ve skutečnosti první obrannou linií proti nečistotám a trosek, který pramení z procesu sečení a zabraňuje vstupu nečistot do motoru pomocí karburátoru.

Je to dobrý postup vyčistit vzduchový filtr sekačky na trávu každých 25 pracovních hodin nebo kdykoli si všimnete ponoření do výkonu. Vyměňte vzduchový filtr, pokud je poškozen nebo po 300 hodinách provozu.

  • Než začnete s procesem čištění a ujistěte se, že všechny části se dostaly k úplné zastávce a ochladily se a ochladily se a ochladily se. Poznámka: Nikdy byste neměli provozovat sekačku bez vzduchového filtru, protože tak způsobí vážné poškození stroje a sebe sama.
  • Odpojte vodič zapalovací svíčky a vyjměte ochranný šroub, který zajišťuje plášť sekačky (kryt) přes vzduchový filtr. Přesné umístění vzduchového filtru by se mohlo lišit podle modelu, ale nejčastěji se nachází poblíž horní části motoru a je chráněno krytem.
  • Vyjměte vzduchový filtr a podívejte se na něj blíže. Vaše trávník by mohl být vybaven jedním ze tří různých typů vzduchových filtrů:
  • Pěnový vzduchový filtr
  • Papírový vzduchový filtr
  • Air filtr s dvojitým prvkem.

Pokud máte papírový vzduchový filtr, jemně na něj klepněte na rovnou povrch. Dále jej držte až na světlý zdroj světla a pokud papír blokuje značné množství světla, pak je čas jej nahradit, ale nesnažte se ho dále vyčistit.

Filtr vzduchového filtru sekačky na trávu by měl být nahrazen, pokud existují nějaké známky rozpadajícího se nebo viditelné hnědé nebo žluté barvení. Pokud je to v dobrém stavu, můžete to pokračovat a vyčistit ho.

Hybridní vzduchový filtr naleznete v pokynech pro čištění výrobců. Ale obvykle je třeba vyměnit, pokud se stane tuhým, křehkým nebo výrazně obarveným.

Čištění pěnového vzduchového filtru na trávu:

  • Mytí: Můžete si umýt pěnový filtr svého trávníku v umyvadlo. Pokud je extrémně špinavý, použijte k odstranění nečistot detergent misky, ale ujistěte se, že mýdlo důkladně opláchněte.
  • Sušení: Nechte filtr vzduch vyschnout pod sluncem. Olej můžete aplikovat rukama nebo jej přímo nalít na pěnový filtr. Ale nenechte se unést, protože nechcete, aby olej kapal do sekačky.
  • Opětovné nainstalování: Před přeinstalováním vzduchového filtru vyčistěte kryt a plášť suchým hadříkem a ne kompresorem, protože by to mohlo do karburátoru a motoru donutit nečistoty a zbytky. Znovu vložte vzduchový filtr a ujistěte se, že se pohodlně hodí do svého vyhrazeného slotu. Nakonec vyměňte plášť, ale buďte opatrní, abyste filtr netrhli. Nezapomeňte znovu připojit zapalovací svíčku, abyste mohli začít s trávou.

Jak provádět údržbu sekačky na trávu?

Udržování sekačky na trávu zlepší její výkon i životnost. Údržba na trávu může být prováděna kdykoli v roce, ale dva nejlepší časy jsou před prvním sekačkou sezóny a na konci sezóny, kdy je čas odejít do důchodu sekačku.

Mnoho lidí se rozhodlo vzít svou sekačku do profesionální opravny pro údržbu, ale tyto jednoduché kontroly a opravy lze provést v pohodlí vašeho domova.

Protože každý model na trávu je jiný než druhý, je nejlepší odkazovat na příručku vašeho majitele pro pokyny k údržbě, ale zde je několik běžných tipů, jak udržet vaši sekačku ve tvaru špičky.

Vyměňte zapalovací svíčku

Odstranění zapalovací svíčky zajišťuje, že sekačka nezjistí náhodně. Zapalovací svíčka na trávu by měla být změněna každou sezónu sečení, po 25 hodinách používání, nebo pokud sekačka nezačne.

  • Začněte odpojením olova zapalovací svíčky.
  • Vyčistěte oblast, abyste zabránili pronikání jakýchkoli úlomků do spalovací komory, když odstraníte zástrčku.
  • Použijte příslušnou zásuvku zapalovací svíčky k odstranění zapalovací svíčky.
  • Pokud jsou na zástrčce nějaké světelné usazeniny, vyčistěte je měkkým hadříkem.
  • Vyměňte zástrčku, pokud existují nějaké poškozené elektrody.

Změňte olej

V ideálním případě byste měli změnit olej ve své sekačce každých 50 hodin provozu nebo po každé sezóně sečení. Většina sekaček přichází s vypouštěcí zátkou, která vám umožní vypustit olej ze sekačky. Pokud vaše sekačka nepřišla s vypouštěcí zátkou, jednoduše převráťte sekačku na bok a nechte ji odtékat skrz jeho výplňovou díru.

Nezapomeňte nahradit olej správným typem oleje na trávu, ale 10w30 je známkou vhodné pro většinu trávníků.

Vypusťte palivovou nádrž

Pokud se vaše na trávu nezačne, běžným viníkem je starý plyn. Pracovní plyn může být zastaralý a ztratit svou volatilitu za pouhých 30 dní a nechat plyn v nádrži, když se nepoužívá, může nakonec korodovat palivovou nádrž.

Nezapomeňte vypustit palivovou nádrž na konci každé sezóny a naplnit ji na jaře a při provádění tohoto úkolu přijmout všechna nezbytná opatření.

Vyčistěte sekanou palubu

Paluba sečení je možná nejpoužívanější součástí sekačky, ale je také nejvíce přehlížená, pokud jde o čištění a údržbu.

Je to dobrý postup vyčistit sekací palubu pokaždé, když dokončíte trávník. Nečistoty, řezané trávy a trosky se mohou hromadit na oblast nad čepelemi, aka na sečení, a jakmile to zaschne, stává se neuvěřitelně obtížným a obtížným odstranit.

Na konci vegetačního období byste měli provést důkladné čištění sekačky, což znamená odstranění zapalovací svíčky a důkladné čištění sečení a čepele.

Zkontrolujte pneumatiky

Bez ohledu na typ sekačky, ať už sekačky na procházce nebo sekačky na trávu, je důležité zkontrolovat pneumatiky, aby se zajistilo, že jsou v dobrém stavu a jsou bez čipů a poškození.

Zde je informativní video o tom, jak odstranit karburátor na trávu a kroky k údržbě a opravě sekačky na trávu:

2495 Briggs a Stratton Kit-Carburetor Oprava OEM

Platební metody

SKU: 712495 UPC: 047282090442 MPN: Podmínka: Nová dostupnost: lodě (opouští náš sklad) do příštího pracovního dne, pokud je na skladě

2495 Briggs Stratton Briggs a Stratton Kit-Carburetor Oprava

Oprava Kit-Carburetor Briggs a Stratton (SKU: 712495) je skvělá volba pro ty, kteří chtějí udržet své venkovní napájecí zařízení hladce běžící. Tato sada je navržena tak, aby vám pomohla rychle a snadno revidovat váš karburátor, takže se můžete vrátit do práce. Sada obsahuje vše, co potřebujete k provedení práce, včetně těsnění, jehlové ventilu a plováku. Tento produkt je vyroben společností Briggs Stratton, takže můžete věřit, že poskytne spolehlivý výkon a dlouhodobou trvanlivost. S touto soupravou můžete udržovat venkovní napájecí zařízení jako nové a vyhnout se nákladným opravám.

Briggs Stratton je důvěryhodné jméno, pokud jde o náhradní díly, a jejich soupravy pro přepracování karburátoru nejsou výjimkou. Tyto soupravy poskytují komplexní řešení pro přestavbu a opravu karburátoru a jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality a spolehlivosti. Jejich soupravy se snadno instalují a přicházejí s podrobnými pokyny, což z nich činí skvělou volbou pro každého, kdo chce obnovit svůj karburátor do původního stavu.

Revizi Briggs a Stratton Kit-Carbutor od Briggs Stratton je nezbytný pro udržení výkonu vašeho venkovního napájecího zařízení. Tato sada obsahuje všechny původní části, které potřebujete, aby vaše zařízení fungovalo hladce a efektivně. S touto soupravou si můžete být jisti, že dostáváte nejkvalitnější díly, které jsou navrženy tak, aby odpovídaly vašemu konkrétnímu vybavení. Investice do původních částí od Briggs Stratton zajistí, že vaše venkovní energetické vybavení běží nejlépe a vydrží pro nadcházející roky.

V obchodě Briggs Stratton Store nabízíme nejkvalitnější náhradní díly Briggs Stratton, které jsou postaveny tak, aby vydržely. Naše díly jsou navrženy tak, aby perfektně odpovídaly vašemu venkovnímu energetickému vybavení a jsou podporovány náš znalý tým zákaznických služeb. Poskytujeme také konkurenční ceny, takže si můžete být jisti, že za své peníze získáváte nejlepší hodnotu. Díky naší rychlé přepravě a snadným výnosem můžete rychle a s minimálními potížemi získat náhradní díly Briggs Stratton. Nakupujte s námi dnes a podívejte se, proč jsme zdrojem pro náhradní díly Briggs Stratton.

Od roku 1971 poskytujeme zákazníkům kvalitní náhradní díly Briggs Stratton. Naše roky zkušeností v oboru nám umožnily vyvinout rozsáhlou škálu produktů, které vyhovují potřebám našich zákazníků. Chápeme, že je důležité mít pro tuto práci tu správnou část a jsme hrdí na to, že nabízíte široký výběr částí, abyste zajistili správnou část pro váš stroj. Také jsme odhodláni poskytovat vynikající zákaznický servis a technickou podporu, abychom zajistili, že z vašeho nákupu vytěžíte maximum. S našimi rozsáhlými znalostmi a odbornými znalostmi si můžete být jisti, že pro tuto práci získáte správnou část.

Briggs Stratton Briggs a Stratton Kit-Carburetor Oprava přepracování

Výrobce součástí: Briggs Stratton

Číslo produktu: 712495

Tento produkt nahrazuje:

Oprava Briggs a Stratton Kit-Carburetor je sada dílů a pokynů používaných k opravě a zlepšení výkonu malých motorů. Zahrnuje karburátor, těsnění, těsnění a další komponenty spolu s podrobnými pokyny pro instalaci a údržbu. Tato sada je navržena tak, aby pomohla zlepšit palivovou účinnost a výkon motoru, což vede k lepšímu celkovému výkonu.

712495 Briggs a Stratton Kit-Carburetor Revihaul Manual a další informace

Pokud si nejste jisti, zda je část pro vaše potřeby správnou, můžete se vždy podívat na manuální sekci dílů pro více informací. Alternativně můžete oslovit náš znalý tým zákaznické podpory, který vám může pomoci najít tu správnou část pro vaše potřeby. Mají dlouholeté zkušenosti a mohou vám poskytnout nejlepší rady a pokyny.

Pokud potřebujete díly pro zařízení Briggs Stratton, najdete je v sekci rychle se pohybující se díly nebo hledáte díly pro konkrétní modely zařízení při vyhledávání dílů. Sekce rychle se pohybující díly je skvělou volbou, pokud víte, co potřebujete, protože obsahuje široký výběr dílů pro zařízení Briggs Stratton. Alternativně, pokud potřebujete díly pro konkrétní model, můžete použít funkci vyhledávání dílů k rychlému nalezení potřebných dílů. Ať tak či onak, budete moci najít části, které potřebujete pro vaše zařízení Briggs Stratton.

Problémy s karburátorem na sekač na trávu (zahrnuté opravy)

Špatný karburátor na sekačce na trávu může způsobit různé problémy, od sníženého výkonu až po dokončení selhání motoru.

Pokud má karburátor sekačka na trávu, pravděpodobně si všimnete snížení jeho výkonu. Příznaky vadného karburátoru mohou zahrnovat potíže spuštěny, snížený výkon motoru, nerovnoměrný nebo nestabilní volnoběh motoru, hrubý běžecký motor a černý kouř přicházející z výfuku.

Tento článek popíše nejčastější problémy s karburátorem a jak je detekovat a opravit.

Co dělá karburátor?

CARBHUB 791858 Karburátor náhrada za Briggs Stratton 792358 791858 794572 799727 698620 79324 697190 697141 14HP 15HP 16HP 17HP 17.5 HP 18HP Craftsman Lawn Tractor Tractor sekačka se vzduchovým palivovým filtrem

Carbhub 591137 Karburátor pro Briggs a Stratton 591137 590948 775EX Trávník sekačka CARB 795066 796254 se vzduchovým filtrem. 590948 775EX CARB

Kizut 594593 Karburátor pro Briggs a Stratton Nikki 31H777 31C707 31P777 21B000 21B807 Pro 591731 796109 590400 796078 Trávník- Replaces řemeslník LT1000 Carburer

Účelem karburátoru sekačky na trávu je smíchat vzduch a benzín ve správných poměrech, aby motor spaloval. Karburátor je obvykle umístěn poblíž motoru a je připojen k sacímu potrubí.

Karburátor je zodpovědný za kontrolu toku vzduchu a benzínu do motoru, což má za následek hladký a efektivní provoz motoru.

Problémy s karburátorem sekačky na trávu a řešení

Pokud jste chvíli pracovali s motory sekačky na trávu, zjistíte, že jejich příznaky jsou identické.

Může být obtížné určit problém. Pojďme tedy zkontrolovat příznaky a zjistit, zda je váš karburátor sekačky na trávu.

Problém-1: Obtížnost spuštění motoru

Pokud má vaše sekačka na trávu problém s karburátorem, první věcí, kterou byste měli udělat, je zkontrolovat jakékoli ucpávky nebo zablokování v karburátoru.

Pokud je karburátor blokován, může zabránit tomu, aby palivo dosáhlo motoru, což ztěžuje spuštění.

Oprava

Zkontrolujte vzduchový filtr, zapalovací svíčku a palivové potrubí. Pokud je lokalizujete, čistěte nebo vyměňte. Po vyčištění zablokování založte karburátor a spusťte motor.

Spuštění motoru vyžaduje podlažení karburátoru. Pokud všechno ostatní selže, vezměte sekačku na trávu na profesionála pro opravu nebo výměnu karburátoru.

Problém-2: Motor není nečinný

Problémy s nečinností a syticí mohou způsobit, že se motor stane a nečinně se nečinně nečinně. Tyto části spustí motor a nechte jej nečinně. Sekačka na trávu bude nesprávně nečinná, pokud je tento poměr směsi nepřesného.

Oprava

Chcete.li problém vyřešit, můžete zkusit vyčistit karburátor. Jakmile je karburátor čistý, přeinstalujte jej a zkuste znovu spustit sekačku na trávu. Pokud problém stále přetrvává, možná budete muset nahradit karburátor.

Problém.3: Černý kouř přicházející z výfuku

Kouř přicházející z výfuku sekačky na trávu by mohl být známkou problému karburátoru. Nejběžnější příčinou černého kouře je blokovaný vzduchový filtr nebo karburátor, který není správně upraven.

Pokud není karburátor správně upraven, způsobí to, že motor běží příliš bohatý, což také povede k černému kouři.

Oprava

Vyčistěte karburátor. Nejlepší je vzít sekačku na trávu k kvalifikovaného mechanika pro diagnostiku a opravu.

Problém 4: nižší než obvyklý výkon motoru

Pokud má vaše sekačka na trávu karburátor, nejčastější příčinou nízkého výkonu motoru je špinavý nebo ucpaný karburátor. Špinavý nebo ucpaný karburátor může způsobit, že motor běží drsný nebo vůbec ne.

Oprava

Pokud má sekačka na trávu problém s nízkou silou, prvním krokem je zajistit, aby karburátor byl čistý a správně upravený.

Pokud motor stále běží drsně nebo nemá dostatek energie, možná budete muset vyměnit karburátor.

Problém-5: Neobvyklý hluk motoru

Neobvyklý hluk motoru z karburátoru sekačky na trávu by mohl být způsoben několika různými věcmi. Nejběžnější příčinou je špinavý nebo ucpaný karburátor.

Špinavý karburátor může zabránit správnému míchání paliva a vzduchu, což může vést k hrubému nečinnosti a neobvyklému hluku motoru.

Oprava

Před pokusem o diagnostiku a vyřešení problému je důležité zajistit, aby byl motor vypnutý, zapalovací svíčka je odstraněna a karburátor je bez troská.

Problém-6: Únik paliva z karburátoru

Uniknutí paliva z karburátoru sekačky na trávu je obvykle způsobeno poškozeným nebo opotřebovaným těsněním paliva.

Těsnění je umístěno mezi karburátorem a palivovou mísou, a pokud není správně utěsněno, může způsobit únik paliva.

Oprava

Výměna těsnění je obvykle snadná oprava a lze jej provést pomocí příručky pro opravu.

Pokud máte podezření na únik paliva z karburátoru, je důležité problém diagnostikovat a opravit co nejdříve. To může pomoci zabránit dalšímu poškození motoru sekačky na trávu a také potenciální nebezpečí požáru.

Problém-7: Vibrace přicházející z motoru

Pokud zažíváte vibrace pocházející z vašeho motoru sekačky na trávu, je to pravděpodobně kvůli problému s karburátorem.

Karburátor je zodpovědný za míchání paliva a vzduchu ve správném množství, aby se zajistilo, že motor běží hladce. Pokud není karburátor správně upraven nebo udržován, může způsobit nerovnováhu, což může vést k vibracím.

Oprava

Můžete se pokusit upravit karburátor sami, ale důrazně se doporučuje, abyste svou sekačku odvezli kvalifikovaného technika, aby upravil nebo opravil karburátor.

Technik bude schopen správně diagnostikovat a opravit jakékoli problémy s karburátorem.

Problém-8: Motor běží příliš rychle nebo příliš pomalu

Pokud váš motor sekačky na trávu běží příliš rychle nebo příliš pomalý, mohl by to být problém s karburátorem. Karburátor se může ucpat nečistotami, troskami nebo starým palivem, což způsobí, že motor běží příliš pomalu nebo příliš rychle.

Oprava

Můžete zkusit čištění karburátoru čističem karburátoru, abyste zjistili, zda to pomůže. Pokud to nefunguje, možná budete muset nahradit karburátor nebo nechat pro vás profesionála udělat.

Jak čistit karburátor sekačky na trávu?

Údržba karburátoru udržuje náklady dole. Nečistoty, olejové a benzínové ložiska způsobují většinu problémů s karburátorem. Čištění karburátoru je tedy zásadní. Kroky jsou uvedeny níže:

Krok 1: Vyhledejte karburátor

Karburátor je obvykle umístěn na boku nebo horní části motoru, poblíž vzduchového filtru.

Krok 2: Vypusťte palivo

Vyjměte palivový potrubí z karburátoru a vypusťte zbývající palivo z karburátoru.

Krok 3: Odstraňte vzduchový filtr

Vyjměte vzduchový filtr a jakékoli další kryty pro vystavení karburátoru.

Krok 4: Odpojte vazby

Odpojte vazby, které spojují škrticí klapku a sytič k karburátoru.

Krok 5: Odstraňte karburátor

Odstraňte šrouby nebo šrouby, které drží karburátor na místě a poté odstraňte karburátor.

Krok 6: Vyčistěte karburátor

K vyčištění karburátoru použijte čistič karburátoru a kartáč. Nezapomeňte věnovat velkou pozornost všem malým pasážím a tryskám.

Krok 7: znovu sestavte

Znovu sestavte karburátor a vazby a znovu připojte palivové potrubí.

Krok 8: Test

Spusťte motor a vyzkoušejte nečinnost a odezvu škrticí klapky. Pokud motor běží hladce, karburátor je čistý.

Často kladené otázky (FAQ)

Proč se moje lakovka carb zašpiní?

Špinavé karburátory na trávu způsobují špatné start, zastavení a výkon motoru. Když karburátor nezůstane čistý, zkontrolujte vzduchové a palivové systémy, protože kombinuje vzduch a palivo v pevném množství před odesláním do válce.

Mohou na trávu používat čistič karburátoru?

To může být obvykle provedeno bez odstranění karburátoru z motoru. Kupte si komerční čistič karburátoru na trávu. Otevře se okno stříkání, které usnadňuje čištění sacharidů.

Je dostatečně čištění karburátoru?

Sada opravy karburátoru může kromě čištění nahradit plovák, jehlu, těsnění a membrány. Nahraďte karburátor, pokud stále funguje špatně.

S:

Jak vyčistit karburátor na sekačce na trávu, aniž byste jej odstranili

Karburátor sekačky sekačky by měl být pravidelně kontrolován, protože je tak náchylný k ucpávání zbytků trávníku ve vzduchových filtrech. Je možné vyčistit karburátor bez jeho odstranění ze sekačky.

Pokud karburátor není v dobrém pracovním stavu, pak je celý stroj ovlivněn, protože míchání vzduchu a paliva v motoru sekačky nemůže být vůbec účinné. Možná jste si všimli, že sekačka na trávu má tendenci fungovat špatně, pokud některé části sekačky nejsou v dobrém stavu.

Jak vyčistit karburátor?

Pokud svou sekačku nepodléháte častým kontrolům, můžete skončit vznikem dodatečných nákladů při výměně opotřebovaných částí sekačky. Čištění karburátoru sekačky na trávu je proto velmi důležité pro správné fungování trávníku.

Čištění by však mělo být provedeno nejen tehdy, když trávník selže, ale spíše časté, když je sekačka vyčištěna. Čištění karburátoru nejen posílí palivovou účinnost, ale také prodlouží životnost sekačky.

Pokud potřebujete vyčistit karburátor, provedeme vás tímto komplexním průvodcem, který vám pomůže porozumět několika jednoduchým krokům, jak to jít i bez odstranění karburátoru z sekačky na trávu. Níže jsou jednoduché způsoby, jak vyčistit karburátor sekačky na trávu.

Recenze systému Vanguard Oil Guard System

Motor je jednou z nejdůležitějších částí trávníku. Vanguard představil svůj systém oleje před několika lety. Možná jste o tom slyšeli nebo možná vlastníte. V současné době jsou nabízeny pouze na několika vybraných značkách včetně Ferris, Snapper Pro, Simplicity a Spartan. Pokud chcete vidět čtení.

Sekačka na trávu nezačne po zimě: 10 možných důvodů

Po měsících zmrazení tempů, led a mokré podmínky pravděpodobně způsobily váš trávník velkou úzkost. Když slunce na jaře znovu svítí, je čas ošetřovat váš trávník zpět do nedotčeného stavu. Váš dvůr prosí o nějaké TLC a jedním z hlavních úkolů, které musíte udělat, je sekat vaše čtení.

Značky sekačky na trávu, aby se vyhnuly (a co si místo toho vybrat)

Brzy odchází do důchodu vaše stará sekačka na trávu? Hledáte vysoce kvalitní náhradu, která usnadní váš úkol? Nakupování sekačky na trávu není snadné. Je třeba zvážit mnoho věcí, jako je typ, motor, funkce a trvanlivost. Aby se věci ještě více komplikovaly, máte hodně čtení.

| Denial of responsibility | Contacts |RSS