596772701 Husqvarna 48 Clearcut Hi-Lift Blade 3pk OEM. Husqvarna 48 palcová sekačka

Husqvarna Yth24V48 Jízda na trávu: Recenze a specifikace

Jízda sekačky z Husqvarna poskytují vynikající efektivitu a výsledky. Je to snadné provoz je kvůli vybavení, jako je řezací výška namontovaná na blatníku, plně nastavitelné sedadlo a pohodlný volant.

Hydrostatické převodovky jsou standardní na všech traktorech, takže hladké přední a zpětné rychlosti mění. Sekání přívodu vzduchu zvyšuje proudění vzduchu uvnitř paluby, což vede k čistému, jednotnému řezu.

48palcová sekačka Husqvarna na koni je efektivní a všestranná pro každou sezónu. Zde je pohled na jeho specifikace.

Co se nám líbilo

  • Motor Briggs Stratton Intek V-Twin produkuje 24 koňských sil. ReadyStart usnadňuje začít.
  • Tři roky pokrytí nárazníku na nárazník zajišťuje bezbariální řízení.
  • Rychlost a vzdálenost můžete upravit pomocí hydrostatické převodovky ovládané nohou, přičemž oběma rukama držíte na hnacím kolečce.
  • V náročném terénu pomáhá pilot automobilu udržovat konstantní tempo.
  • S tlačítkem na ovládacím panelu může operátor zapnout palubu sekačky; Malý okres otáčení 16 palců vám umožňuje řezat na přísnějších místech a procházet překážkami.
  • Snadno provozuje s nastavitelným 15palcovým vysokým sedadlem a pohodlným volantem s jednoduchým krokem.
  • Čtyři pneumatiky proti skalpu a 48palcová trojnásobná čepele, posilovaná řezací paluba pomocí technologií sečení komprimovaného vzduchu.

Co se nám nelíbí

  • Prořezávání husté nebo tvrdé trávy může být obtížné
  • Otevřená oblast operátoru nemusí vyhovovat deštivým povětrnostním podmínkám

Husqvarna yth24v48 Specifikace

Namehusqvarna Yth24V48 24-HP V-Twin Hydrostatic 48-in Riding Lawn Mower Mulching schopný (souprava prodávaná samostatně)

Sekačky na trávu jsou nezbytným vybavením pro majitele domů s velkými trávníky a je vždy nutné se vybavit touto 48palcovou sekačkou na trávu, abyste si bezpodnikově udržovali svou trávu. Při nakupování nejkvalitnějších trávníků však zvažte druh trávy, na které budete pracovat. Sekačka na trávu, kterou si vybereme, by měla odpovídat velikosti našeho majetku.

Měli byste zvážit nákup jezdecké sekačky Husqvarna pro trávník střední velikosti. Pokud tedy hledáte něco podobného, ​​doporučujeme traktor Husqvarna Yth24V48 Yard.

Věříte, že nejlepší sekačka na trávu je ideální volbou pro zlepšení vzhledu vašeho velkého trávníku? Ano, jezdecká sekačka je nejvyšší volbou pro snadné sečení vaší nemovitosti.

Obecné rysy Husqvarna Yth24V48

Husqvarna komerční sekačky na trávu přicházejí se vším, co potřebujete k úspěšnému podnikání. Jejich řešení ergonomického designu jsou robustní a malá, což vám umožňuje zůstat v tempu a být produktivní i během dlouhých směn.

Ať už je to cokoli, proveďte úkol.

Garden Tractor Husqvarna nabízí výjimečnou použitelnost a stává se mocným partnerem ve vašem dvoře po celý rok, kvůli velkému výběru příslušenství a vestavěné možnosti řezání technik. Stejně jako typické zboží Husqvarna jsou použité komponenty výjimečné, zejména na sedadlech. Také ve srovnání s mnohem nákladnějším trávníkem odborníci zjistili, že jeho srdce patří mezi nejpohodlnější.

Převodovka je hydrostatická a ovládána pedálem, což usnadňuje manipulaci. Existuje celá řada předávacích a zpětných pohybových zařízení, které vám pomohou při navigaci v kopcích nebo drsném terénu. Je to ještě lepší v dešti, protože se můžete přesunout do nižší polohy, abyste pomohli kolům získat přilnavost.

Vyberte příslušnou jízdu

Honda ztěžuje výběr sekačky pro dvůr a porozumění tomu, co a jak se dívat, když plánujete vyměnit jízdu, může být obtížné může být obtížné. To je důvod, proč je Honda’s Ride-on Lawnmower tak nezbytná.

Jsou jednoduché na použití, zaměřují se na krátké sečení a vysoce kvalitní povrch. Spousta hlavních nastavení je snadno dostupná z pohodlného těla, což zlepší významnější množství trávy. výrazně rychlejší. a mnohem zábavnější než kdy jindy. Je to všechno, co budete kdy chtít se spolehlivým, nákladově efektivním 4-odtahovacím motorem pod vámi.

Je to elegantní a spolehlivé, díky rukávům s odlitkovým železným válcem s ložiskem klikového hřídele. Je to jednoduché začít, spotřebovává malé palivo, ale je tak klidné, že zvířata nebude rušit.

Začněte pomalu

Člověk může ovládat rychlost čepele, aniž by to ovlivnilo rychlost čepele. Tímto způsobem dosáhnete skvělého výsledku, pokud jste profesionál nebo ne.

Pěkná řádná jízda

Jeho čepele o průměru 71 cm mohou upravit výšku a úhledně odříznout hned za zemí pod vámi. Motorizovaná spojka čepele umožňuje přestat bodování, kdykoli potřebujete jít přes silnici nebo příjezdovou cestu.

Můžete procházet přes trnité stromy a čistě spravovat ohyby a hraniční hranice s kompaktní brzdovou vzdáleností pouze 1.4 metry, rychlé řízení a vynikající vidění z polohy sezení. Je to docela jednoduché provozovat.

Je to dobré fit

Kdykoli jde o čištění a odkládání položek, bude pohodlně zapadnout do těsných prostorů a do vašeho dílny. Tato malá sekačka může také zvládnout blízké travní plochy a rohy.

Všude, kde je to považováno za nejlepší

Jízda na trávu jsou odolnější a vydrží více. Stále pokračují a v důsledku toho můžete získat plnou domácí záruku pokrývající materiály i práci na většině položek základního rozsahu. Smlouva je také spolehlivá.

Udržuje svou hodnotu po celou dobu trvání záruky, takže poslední den ochrany je stejný jako první. Stejně jako naše zahradní nástroje jsou solidní a spolehlivé.

Paluba pro řezání

  • Šíření řezání 122 cm
  • Ano, je tu nosní válec.
  • Ano, existují mazanky, které můžete namazat.
  • Počet kol proti skalpu je čtyři.

Motor

  • Briggs Stratton je výrobcem motorů a motorů
  • INTEK Engine
  • 24 hp výkonu
  • Dva válce
  • 16 Generátor
  • Benzín jako zdroj energie/paliva
  • 2.5-galon palivová nádrž (s rezervou) (USA)
  • Ano, existuje olejový filtr.

Zařízení

  • Další ochrana front-end
  • Digitální hodinový měřič s předem programovanými intervaly
  • Výška sedadla: 15 ″ vysoká
  • Ergonomický volant s pohodlným přilnavostí
  • Sběratel: Nabízeno jako doplňková položka

Funkce Autopilot bude ideální, pokud máte obrovskou půdu. Při provozu sekačky po delší dobu, zejména když jdete v jednom směru, je záchranář. Ve dnech venku to byl dnů venku, byl to dar.

Angažovanost čepele pro velmi snadné manipulaci a kontrolu čepele. Technika přívodu vzduchu v uspořádání řezací paluby. Zvyšuje schopnost řezání a použitelnost optimalizací pohybu vzduchu v nebo kolem řezací paluby.

Kompaktní volant traktoru s ideálně poměrně poměrně vpředu a zadní kola umožňuje velmi krátký kruh otáčení. Konstrukce tří Blade zajišťuje každý okamžik konzistentní a vysoce kvalitní řez.

Dobře umístěný, vždy užitečný držák poháru je na pravé straně operátora (alkohol nebo voda se dokonale hodí!).

Závěr

Stručně řečeno, Husqvarna Yth24V48 24 HP Yard Tractor je jedním z našich oblíbených. Zhruba za rok 2000 obdržíte vysoce kvalitní povrch a fantastický třesk pro své peníze. Obecné pohodlí a potěšení z jízdy byly funkce, které nás o tomto kole nejvíce potěšily.

Husqvarna Yth24V48 Maadmower má různé rysy, které přitahují lidi různých typů. Funkce přidávají některé výhody, které vám ukážou, proč je Husqvarna Yth24v48 nejlepší sekačkou na trhu. Po celá desetiletí byly takové značky možností mezi kupujícími na trávu kvůli jejich trvanlivosti, high-tech schopnostem a mimořádné síle sečení.

Při používání tohoto vozidla každý den po delší dobu se nedostanete dolní část zad nebo paže (za předpokladu, že je prodlouženo, když jej vhodně používáte a správně sedíte). Tento je významný pro pohodlné sedadlo modelu, prameny pod středem a vysoce kvalitní pozastavení.

Mnoho nastavení výšky sekačky vám umožní rychle vytvořit/řezat trávu v jakémkoli tvaru nebo designu, který se vám líbí. Nesmíte mít potíže s používáním této sekačky a získání nejlepších výsledků, i když jste úplný nováček. Jedinou významnou chybou, na kterou bychom chtěli zdůraznit, je nízkou kvalitní palivový rozchod, který se zdá být problém s mnoha trávníky v tomto cenovém rozpětí a vyvolává problém buď pro tvůrce.

6772701 Husqvarna 48 „Clearcut Hi-Lift Blade 3pk OEM

Platební metody

SKU: 596772701 UPC: 193028010219 MPN: 596772701 Podmínka: Nová dostupnost: lodě (opouští náš sklad) do příštího pracovního dne, pokud jsou na skladě

6772701 48 „Clearcut Hi-Lift Blade 3pk Husqvarna OEM

Proč koupit 596772701 Husqvarna 48 „Clearcut Hi-Lift Blade 3pk s námi? Protože nabízíme skutečný produkt OEM za nejlepší cenu. Tato výměna nástroje Husqvarna je známá pro svou vysoce kvalitní, výkon a velkou trvanlivost. Náš velký výběr dílů Husqvarna Landscaping Equipment pomůže udržet váš nástroj na dvorku jako nový.

Zjistěte původní náhradu za vybavení sekačky Husqvarna Lawn sekačky v našem obchodě Husqvarna nabízí komponenty venkovního napájecího zařízení s prvotřídní kvalitou, moderním designem, energií a vysokým výkonem. Všechny naše výrobky mají rychlou přepravu a najdete vysokou kvalitu za nejhodlavější náklady. Ideální pro vás ušetřit peníze a čas v našem obchodě.

Pokračujte v kontrole našich webových stránek, kde najdete více náhrad Husqvarna, které můžete požadovat. Můžete také požádat o naši rychlou přepravní službu a odbornou radu našich zástupců. Chcete vědět víc? Navštivte naši kontaktní sekci a proveďte své dotazy.

Části Husqvarna patří mezi přední produkty v dílech pro terénní a elektrické nářadí na trhu, protože poskytují prvotřídní výkon a řešení pro vaše vybavení. Jsme autorizovaný prodejce a nabízíme pouze ty nejlepší skutečné části, které si zasloužíte. Není to část, kterou hledáte? Podívejte se na náš kompletní katalog katalogu dílčí části Husqvarna.

Můžete také zkontrolovat nejlepší, nejvyhledávanější produkty Husqvarna, které nabízíme kontrolou naší sekce rychle se pohybující díly. Najdete produkty vynikající kvality, které jsou naším nejprodávanějším, jako je tento Husqvarna Hon 16100-Z8B-901 HU700F Karburátor OEM.

Husqvarna 48 „Clearcut Hi-Lift Blade 3pk 596772701 Specifikace

Část výrobce: Husqvarna Group

Číslo produktu: 596772701

Tento produkt nahrazuje:

O venkovním zařízení Husqvarna

Husqvarna je světovým producentem venkovních výrobků, jako jsou řetězové pily, sekačky na trávu, dmychadla a zahradní traktory. Společnost má více než 300 let zkušeností s vývojem průkopnické technologie.

Venkovní zařízení Husqvarna patří mezi nejlepší produkty dostupné na trhu s krajinářským úpravou. Nabízíme širokou škálu náhradních dílů pro vaše zařízení Husqvarna Power Equet od nejspolehlivějších značek na světě.

596772701 48 „Clearcut Hi-Lift Blade 3pk Husqvarna OEM Manual a další informace

Pokud 596772701 část vyhovuje vašemu modelu, ale stále musíte potvrdit, kontaktujte náš tým zákaznických služeb o pomoc.

V závislosti na naší dostupnosti můžete požádat o servisní příručku, manuál nebo katalog dílů operátora pro případ, že je potřebujete.

Co můžete dělat s příručkami dostupnými pro vaše vybavení?

Katalog manuálních zařízení majitele: Poskytněte podrobné informace o tom, jak správně používat zařízení a nainstalovat některé rychle se pohybující díly. Poskytuje také základní informace o tom, co je zahrnuto do souprav a příslušenství.

Servisní příručka: Obsahuje informace týkající se služeb, základních oprav a údržby.

Příručky dílů: Poskytuje schémata a seznam všech částí zobrazených oddíly.

Existuje spousta variací části. V případě, že část číslo 596772701 neodpovídá vašemu vybavení, kontaktujte naši skupinu zákaznických služeb a získejte pomoc.

Husqvarna yta24v48 recenze je to jezdecká sekačka pro vaši zahradu?

Pokud si něco koupíte prostřednictvím našich příspěvků, můžeme získat malou provizi. Přečtěte si více zde.

Produkt pro uživatelská přívětivost pro sekačku na trávu je důležitý a naši odborníci si užili funkce, které YTA24V48 přinesl ke stolu. S tolika modely, které tvrdí, že jsou nejlepší, jsou spotřebitelé opatrní, když čtou recenze a vyžadují skutečný a nezaujatý názor. Aby se ujistili, že neztrácejí peníze, naši odborníci doručují s touto recenzí Husqvarna YTA24V48.

  • Automatická převodovka
  • Provoz bez údržby
  • Má nabíjecí port
  • Elektrický start
  • 3letá omezená záruka
  • 10letá záruka na spotřebitelské paluby
  • 5letá záruka na podvozek, rám a přední nápravu
  • Vylepšený proud vzduchu pro palubu
  • Elektrická spojka
  • Technologie indukce vzduchu
  • Start bez uctívání
  • Silná paluba
  • Pohodlné sezení
  • Pevný poloměr otáčení

Design

Sekačka na trávu YTA24V48 byla navržena pro pohodlí a pohodlí. Nejmodernější technologie indukce vzduchu indukce vzduchu zlepšuje proudění vzduchu v palubě pro konzistentnější výšku řezání pokaždé. Snadnost použití je to, co se sekačka na trávu/traktor trávníku může pochlubit nadřazenou řezací palubou, nepřetržitě variabilním převodem a pohodlnou pákou na palubu namontované blatníkem.

Tato sekačka pro jízdu na koni Husqvarna má také automatickou převodovku provozovanou pedálem, aby se manévrování stroje ještě jednodušší. Naši odborníci také mají rádi červenou barvu a pohodlné sezení tohoto prvku pedálu.

Funkce Husqvarna YTA24V48

Síla a rychlost

Kdokoli dobře zběhlý v sekaně na trávu, bude vědět, že výkon a rychlost jsou dva z nejvíce vyhledávanějších rysů v pedálovém traktoru s nejefektivnějším provozem. Pokud jste slyšeli o Briggs Stratton Intek v Twin, budete obeznámeni s naprostou 24 hp silou, kterou poskytuje uživateli. Husqvarna YTA24V48 však může porovnat tuto jezdeckou sekačku s vlastním působivým motorem koňské síly.

Je snadné spustit díky startu bez uctívání a hladce běží s snadno použitelným jarním pákem namontovaném palubě, nepřetržitě variabilní převodov stabilní.

Poloměr otáčení je mnohem přísnější než jiné traktory trávníku, jak jsme našli v našich testech, a to může také vytvořit konzistenci ve šířce a výšce řezání. Dokonce vám to umožňuje sekat obráceně.

Uživatelská přívětivost

Poslední věc, kterou potřebujete, je traktor trávníku, který je obtížné ovládat. Nejlepší jezdecké sekačky na trávu by se měly snadno ovládat. Husqvarna YTA24V48 24V Rychlá sekačka Tractor Tractor Tractor Tractor není bez jeho nedostatků, ale uživatelská přívětivost rozhodně není jedním z nich jedna z nich. Provoz bez údržby dělá tento traktor, který je vhodný pro začátečníky.

Elektrický start, automatická převodovka a vysoce výkonný motor poskytují dostatek síly, aby prořízli trávu po libovolné délce. Pro kopce to nemusí být nejlepší, ale určitě to dělá velkou sekačku na trávu pro rovnou půdu.

Vysoké zadní sedadlo vám poskytuje spoustu podpory a loketní opěrky se nacházejí pohodlně, pokud máte pocit, že si odpočíváte lokty v práci. Řezací síla tohoto jezdeckého trávníku je natolik působivá na to, aby používala po celý rok navzdory obtížným povětrnostním podmínkám.

Kvalita řezání

Kvalita řezání této sekačky je mnoha bezkonkurenčními a je to jedna z nejlepších věcí, která se nám během našich testů líbila pro tuto recenzi Husqvarna YTA24V48. Oříznutí o razítku o rozloze 48 palců je podporováno ocelí, což zajišťuje úroveň zabezpečení, trvanlivosti a síly.

S 48 řezací palubou je travní výtah čistý s technologií indukce vzduchu, která je vyhledávána v nejvíce špičkových elektrických sekačkách pro trávníky. Tato technologie eliminuje šance na zbloudlé kousky trávy, které se vznášejí pro čistý řez.

Páka paluby je na jaře asistována pro snadný provoz, poskytne nejvyšší přesnost, ať už se pohybujete vpřed nebo opačně. Pokud jde o všechny výstřižky trávy, mulč a všechny ostatní zbytky, tento produkt je rychle vyloučí ze strany, když je připojen s bioClip.

Bezpečnostní funkce

Těžké stroje vyžadují určitou úroveň bezpečnosti, aby se spotřebitelé cítili pohodlně.

Pod sedadlem je umístěn high-tech senzorový spínač, který by automaticky vypnul traktor, jakmile řidič uvolní sedadlo. Tímto způsobem sekačka neběhne amuck bez ovladače pod kontrolou.

Pro noční provoz Husqvarna sekačka, která je jedním z nejvyšších sekaček na trhu, má na trhu světlé světlomety, které vám umožní mít tendenci k trávě kdykoli během dne, díky své přizpůsobivosti ji můžete použít po celý rok kolo. Pak existuje systém ROS, který znamená systém zpětného provozu. Tato bezpečnostní funkce zastaví čepele, když jednoduše zálohujete sekačku.

Údržba

Jak již bylo zmíněno, Husqvarna YTA24V48 24V Rychlá nepřetržitě variabilní sekačka Pedálního traktoru je design bez údržby, který vám nabízí pohodlí. Je to jeden z nejlepších a nejlevnějších jezdeckých sekaček na trhu s malou údržbou.

Pro zajištění provozu a životnosti sekačky není třeba udělat mnoho toho, co by bylo třeba udělat.

Praktičnost

Pokud jde o praktičnost, tyto rychlé a silné jezdecké sekačky na trávu fungují dobře. Sezení je velmi pohodlné s vysokou záda, což je velmi praktické, pokud jste někdo, kdo má velký pozemek, který má tendenci a potřebuje další podporu zpět. Pro oblast malé velikosti si můžete vybrat naši malou jezdeckou sekačku s nejvyšším výkonem. také.

Díky 48 palcům sečení paluby můžete projít trávníkem rychle a efektivně, aniž byste museli znovu a znovu procházet stejnou skvrnou půdy díky výkonným čepelům.

Příslušenství

Kromě bezpečnostního příslušenství, jako jsou brýle a ochrana sluchu pro sebe, tato jezdecká sekačka obsahuje také další doplňky, aby byla provoz co nejjednodušší.

Můžete se podívat na připevnění namontované vzadu, jako je Moss Rake, sběratelé, přívěsy a rozmetače, stejně jako přílohy. Mezi praktické přílohy na přední straně patří dozer a sněhové čepele, nástavce na lopatky a detchery. I s přidaným příslušenstvím, jako jsou tyto a přidaná hmotnost, budete mít stále rychlý provoz.

Záruka

Údržba je snadná pro rychlou sekačku na trávu s tempomatem [1] a elektrickou čepelí.

Naši odborníci vždy doporučují zákazníkům, aby se podrobně podívali na záruku spotřebitelů. Nepřestudujte náklady na úsporu záruk. Přestože sekačka pedálu má posílenou palubu a tento typ přenosu je bez údržby, je stále nutná nějaká ochrana.

Sekačka na pedály je dodávána s tříletou omezenou zárukou, desetiletou zárukou na spotřebitelskou palubu a pětiletou zárukou na podvozek, rám a přední nápravu. Na těchto zárukách se můžete velmi záviset, zejména když narazíte na sekačku Husqvarna, která odmítá začít.

Husqvarna Yth24V48 24 HP Yard Tractor, 48-palcový recenze

Husqvarna jsou běžně známé jako tvůrce prémie/nejvyšší kvality zahradních traktorů a Husqvarna Yth24V48 24 HP Yard, 48 palců je skvělým příkladem proč proč. Tento konkrétní model lze zakoupit v rozmezí z roku 2000 (což je vysoce konkurenční a populární cenový rozpětí) a nabízí vynikající hodnotu pro každého, kdo kupuje s tímto rozpočtem. Doslova má doslova vše, co byste mohli očekávat v rámci tohoto cenového rozpětí, včetně vynikající velikosti řezací paluby, super pohodlného posezení (po mnoho hodin jsem to jezdil a netrpěl vůbec žádné nepohodlí) a nejlepší ze všeho nemá problém s řezáním trávy, která je mokré s splatným nebo dokonce malým deštěm. To je velká pomoc během mokrů, kdy by se někteří sekačky opravdu snažili udělat dobrý čistý řez, když je tráva trochu mokrá.

Husqvarna yth24v48 je také fantasticky vypadající traktor, vím, že to není super důležité, ale pokud dokážete získat skvělou sekačku, která vypadá také dobře, tak proč ne správně? Prameny pod sedadlem, opěrkami a také ergonomicky navržený volant pomáhají přidat k pohodlí, zatímco řídíte tento stroj. Ve skutečnosti v tomto cenovém rozpětí není mnoho, které by operátorovi poskytovaly tak vysokou úroveň pohodlí. To je obzvláště užitečné, pokud máte velký pozemek pozemku/trávy, nebo pokud se chystáte používat pro více pracovních míst každý den. Pokud máte čas, prosím, přečtěte si dál a já budu pokrýt všechny výhody a nevýhody spolu se všemi důležitými specifikacemi tohoto traktoru na dvoře.

Specifikace

Funkce řezání paluby

Nose Rolleryes

Motor

Enginebriggs a Stratton

Zařízení

Sezení materiálu pro vinyl

Co je skvělé?

Jak můžete z názvu říct, řezací balíček je působivých 48 palců. To je mnohem velké než mnoho modelů v rámci cenového rozpětí, a proto pomáhá zkrátit dobu sečení a usnadnit vaši práci

Stejně jako u všech produktů Husqvarna jsou použité materiály vynikající kvality, zejména při sezení. Toto místo jsme našli jedno z nejpohodlnějších, i když ve srovnání s dražšími sekačkami

Přenos je hydrostatický a provozován funkčností pedálu, o které se cítíme, je opravdu snadné se používat. Existuje také řada různých pohyblivých ozubených kola vpřed a dozadu, která vám pomůže spravovat kopce nebo tvrdý terén. Je to dokonce skvělé, když je mokrý, protože můžete spadnout na dolní rychlostní stupeň, abyste pomohli získat trakci na kolech

Pokud máte velký pozemek, budete absolutně milovat možnost kontroly tempomat. Toto je skutečný Spasitel, když sekačku používáte po dlouhou dobu, zejména při cestování v přímé linii. Zjistil jsem, že je to za horkých dnů na poli za horké dny.

Elektronicky kontrolované/aktivované zapojení čepele pro super snadné ovládání a efektivní správu čepelí v nastavení řezací paluby najdete technologii indukce vzduchu. To je navrženo tak, aby optimalizovalo tok vzduchu v a kolem řezacího balíčku, aby se maximalizovala funkčnost a výkon řezání.

Malý volant a kola dokonale velikosti vpředu a vzadu traktoru umožňují super malý kruh otáčení

Systém tří čepelí pomáhá poskytovat vynikající řez kvality pokaždé

Dobře umístěný a vždy užitečný držák poháru doprava od řidiče (pivo nebo voda se pěkně hodí!)

Co není tak skvělé?

Stejně jako u mnoha sekaček v tomto cenovém rozpětí se nám opravdu nelíbila hladina plynu. Je to v pořádku, zatímco máte spoustu plynu, ale jak se dostanete na palivo, je těžké říct, kolik vám zbylo. Chtěl bych vidět upozornění/alarm, když až do posledních několika km/míle řekněte.

Prořezávání husté nebo tvrdé trávy může být obtížné, pokud je to nutné, budete možná potřebovat 54 palcový řezací balíček.

Ve skutečnosti jsme to nezažili, ale někteří uživatelé hlásili problémy s motorem po 1 roce od nákupu. Většina z nich je samozřejmě pokryta zárukou, ale stojí za to zmínit. Doporučujeme pravidelnou službu/kontrolu s místním prodejcem, aby se pokusili chránit před jakýmikoli problémy. Abychom byli spravedliví vůči Husqvarnovi, každá značka by mohla mít problémy s motorem, takže bychom je pravděpodobně neměli penalizovat za to.

Shrnutí Husqvarna YTH24V48 24 HP Yard Tractor, 48 palců

Název produktu: Husqvarna Yth24V48 24 HP Yard Tractor, 48-Inch

Popis produktu: Viz výše uvedená specifikace produktu.

Cena: Zkontrolujte nejnovější cenu od Amazonu

Dostupnost: Na skladě

| Denial of responsibility | Contacts |RSS